Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Nodibinājuma "TTT-Rīga" saistību dzēšanai prasa 63 938 eiro

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nodibinājuma "TTT-Rīga" saistību dzēšanai prasa 63 938 eiro
TTT basketbolistes 2022. gada 12. oktobrī. Foto: Renārs Koris

LETA. Nodibinājuma "TTT-Rīga" saistību dzēšanai basketbola klubs prasa 63 938 eiro.

Kā tika skaidrots Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejas deputātiem, šie līdzekļi esot nepieciešami lai segtu nodibinājuma saistības un tās neietekmētu jaunveidoto biedrību "TTT-Rīga".

Lielāko daļu šīs summas veidojot saistības pret divām spēlētājām.

Komitejas sēdē tika nolemts atbalstīt līdzekļu piešķiršanu saistību dzēšanai.

Kā ziņota, Uzņēmumu reģistra Biedrību un nodibinājumu reģistrā 20.septembrī reģistrēta biedrība "TTT-Rīga", liecina "Firmas.lv" informācija.

Biedrības dibinātāji ir SIA "Rīgas satiksme" un Rīgas valstspilsētas pašvaldība.

Pirms tam, 20.jūlijā Rīgas dome nolēma likvidēt nodibinājumu "Basketbola klubs "TTT-Rīga"" un izveidot biedrību, kas ļaus turpmāk efektīvāk nodrošināt basketbola kluba darbību.

Biedrības dibināšanas sapulcē par tās valdes priekšsēdētāju uz trim gadiem tika ievēlēts Rīgas domes Finanšu departamenta Administratīvās pārvaldes priekšnieks Juris Švanders, kurš ir arī nodibinājuma "Basketbola klubs "TTT-Rīga"" viens no likvidatoriem, bet par valdes locekli - "Rīgas satiksmes" padomes priekšsēdētāja vietnieks Normunds Narvaišs.

"Biedrības statuss, salīdzinot ar nodibinājumu, Rīgas domei ļaus daudz efektīvāk piesaistīt jaunus sadarbības partnerus, organizēt "TTT-Rīga" darbu un risināt citus jautājumus, kas nebūtu iespējams, saglabājot esošo statusu," uzsver Švanders.

Biedrībai būs iespēja piesaistīt jaunus biedrus, kas varēs tieši piedalīties biedrības mērķu sasniegšanā, atbalstot biedrības darbību ar biedra naudas maksājumiem, ne tikai ziedojumiem, ko arī drīkst saņemt nodibinājums, bet ziedotāji nekļūst par pilntiesīgiem biedriem. Līdz ar to biedri varēs ne tikai maksāt biedra naudu, bet arī aktīvi līdzdarboties biedrības pārvaldībā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-11-03 19:11, pirms gada
Ko tik maz? Prasiet vairāk, lai resnim arī tiek savs kumoss

     [+] [-]

, 2022-11-03 20:10, pirms gada
Jaunupiņš

     [+] [-]

, 2022-11-03 21:36, pirms gada
Murlāpsis rakstīja: Ko tik maz? Prasiet vairāk, lai resnim arī tiek savs kumoss
teikts jau, ka lielākā daļa no summas ir saistību nokārtošanai ar divām spēlētājām.

     [+] [-]

, 2022-11-03 22:43, pirms gada
Kādas problēmas, vajag pārdot 645 džemperus un viss bumbās Ak jā piedodiet - džemperi vēl jāuzražo, kad neveicas, tad neveicas