Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Rožlapa vadīs Vācijas sieviešu basketbola klubu "Angels"

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rožlapa vadīs Vācijas sieviešu basketbola klubu "Angels"
Matīss Rožlapa. Foto: FIBA

LETA. Viens no Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenā trenera asistentiem Matīss Rožlapa karjeru turpinās Vācijā, ieņemot galvenā trenera amatu Vācijas bundeslīgas vienībā Nērdlingenas "Angels", vēsta klubs.

Šosezon Rožlapas vadībā "Rīgas Stradiņa universitātes" (RSU) vienība Latvijas čempionātu noslēdza otrajā vietā, Baltijas Sieviešu basketbola līgā tika pie bronzas godalgām, bet Eiropas Sieviešu basketbola līgā (EWBL) ierindojās piektajā pozīcijā.

Pirms kļūšanas par RSU galveno treneri 2021.gada septembrī viņš vienu sezonu vadīja "Latvijas Universitātes" (LU) sieviešu komandu, kā arī bija trenera asistents "TTT Rīga".

Savukārt darbā ar jaunatnes izlasēm Rožlapa vadījis vairāku vecumu valstsvienības un šobrīd ir galvenais treneris U-16 meiteņu izlasei, kā arī ir Gundara Vētras asistents Latvijas sieviešu basketbola valstsvienībā.

"Angels" šosezon Vācijas bundeslīgā regulāro turnīru ar bilanci 10-8 noslēdza ceturtajā vietā, bet izslēgšanas spēlēs nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-05-09 08:11, pirms gada
Kas bus ar RSU?