Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"TTT Rīga", Baško un Brumermane Eirolīgas A grupā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"TTT Rīga", Baško un Brumermane Eirolīgas A grupā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" FIBA Eirolīgas (EuroLeague Women) 2011. gada sezonā A grupā sacentīsies ar Guntas Baško pārstāvēto Polijas klubu "Wisla Krakow", Aijas Brumermanes jauno komandu "USO Mondeville", Itālijas čempionēm "Cras Basket Taranto", Ungārijas klubu "MiZo Pecs" un Slovākijas čempionēm "Kosice".

Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētās četrkārtējās Eirolīgas uzvarētājas Maskavas apgabala „Spartak” ielozētas C grupā kopā ar Spānijas vicečempionēm „Halcon Avenida”, Čehijas vicečempionēm „USK Prague”, Turcijas vicečempionēm „Galatasaray”, Francijas čempionēm „Tarbes GB” un Lietuvas klubu „VICI Kaunas”.

Gundara Vētras trenētās Krievijas čempiones Jekatrerinburgas UGMK spēlēs B grupā kopā ar Daienas Taurasi pārstāvētajām Turcijas čempionēm „Fenerbahce”, Spānijas klubu „Rivas Ecopolis”, Elīnas Babkinas pārstāvētajām Polijas čempionēm „Lotos Gdynia”, Zanes Tamanes pārstāvētajām Ungārijas čempionēm „MKB Euroleasing” un Horvātijas komandu „Gospic”.

”TTT Rīga” startē no piektā groza
Latvijas čempiones pirms izlozes atradās piektajā grozā kopā ar Ungārijas čempionēm „MKB Euroleasing”, Francijas čempionēm „Tarbes GB” un Polijas klubu „Gorzow”.

EuroLeague Women 2011 izlozes grozi

Grozs1. komanda2. komanda3. komanda4.komanda
1SpartakRos CasaresUGMKWisla Krakow
2Halcon AvenidaFenerbahceBrnoKosice
3Beretta FamilaRivas EcopolisCB TarantoUSK Prague
4BourgesGalatasarayMiZo PecsLotos Gdynia
5EuroleasingGorzowTarbes GBTTT Rīga
6GospicVICI KaunasNadezhdaMondeville

No pirmā groza „TTT Rīga” pretiniekos saņēma 2010. gada Eirolīgas „Četru Fināla dalībnieces „Wisla Krakow”, no otrā groza Eirolīgas ceturtdaļfinālistes „Kosice”, no trešā jau pērn iepazītās Itālijas čempiones „Cras Basket Taranto”, no ceturtā Ungārijas klubu „MiZo Pecs” un no sestā Francijas ceturto stiprāko klubu „USO Mondeville”.

EuroLeague Women 2011 izlozes rezultāti

GrozsA grupaB grupaC grupaD grupa
1Wisla KrakowUGMKSpartakRos Casares
2KosiceFenerbahceHalcon AvenidaBrno
3CB TarantoRivas EcopolisUSK PragueBeretta Famila
4MiZo PecsLotos GdyniaGalatasarayBourges Basket
5TTT RīgaEuroleasingTarbes GBGorzow
6MondevilleGospicVICI KaunasNadezhda

Komandas grupās izspēlēs divu apļu turnīru, pa reizei sacenšoties mājās un izbraukumā. Katras grupas četras labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, kur cīņa rit līdz divām uzvarām.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-07-03 16:02, pirms 14 gadiem
Nekas vairāk par veiksmi viņām nav vajadzīgs, Lai veicas abām..!

  -2 [+] [-]

, 2010-07-03 16:17, pirms 14 gadiem
ļoti spēcīga grupa!

  +5 [+] [-]

, 2010-07-03 16:19, pirms 14 gadiem
Varētu jau teikt, ka grupa ir salīdzinoši vājāka nekā iepriekš, jo nav neviena krievu kluba un no pārējiem groziem arī nav tās stiprākās komandas, ja vien zinātu, kas nākošajā sezonā TTT spēlēs....

  +2 [+] [-]

, 2010-07-03 16:21, pirms 14 gadiem
tagad atkarīgs kādu sastāvu izdosies TTT komandai izveidot uz Eirolīgas spēlēm