Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Eiropas dāmu basketbola čempionāta biļetes - "Biļešu serviss" kasēs

Jānis Pārums

Eiropas dāmu basketbola čempionāta biļetes - "Biļešu serviss" kasēs
Ainars Zvirgzdiņš, sieviešu izlases galvenais treneris
Foto: LTV7

No šodienas, 1. maija, biļetes uz Eiropas čempionātu basketbolā sievietēm 2009 var iegādāties arī "Biļešu Serviss" tirdzniecības punktos, informē Eiropas basketbola čempionāta organizatori.

Līdz šim biļetes uz čempionāta spēlēm bija nopērkamas internetā – bilesuserviss.lv, tagad sporta līdzjutēji var nodrošināt sev vietu tribīnēs jebkurā Biļešu Serviss tirdzniecības vietā Latvijā.

Jau ziņots, ka, veidojot čempionāta biļešu cenu politiku, ir darīts viss iespējamais, lai ikvienam Latvijas iedzīvotājam būtu iespēja apmeklēt kādu no spēlēm Valmierā, Liepājā un Rīgā. Biļešu cena ir sākot no 5 latiem. Līdz 7. jūnijam, iegādājoties trīs un vairāk biļetes uz vienu čempionāta dienu, ir iespēja saņemt 15% atlaidi. Dienas biļete ļaus apmeklēt visas konkrētajā dienā notiekošās spēles attiecīgajā arēnā. Čempionāta ģenerālsponsora Tele2 klienti biļetes joprojām var iegādāties ar 30% atlaidi.

2009. gada Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm notiks no 7. līdz 20. jūnijam, un tā spēlēm varēs sekot līdzi Valmierā, Liepājā un Rīgā. Kopumā čempionātā piedalīsies 16 Eiropas nacionālo izlašu komandas. Tādējādi Latvijas iedzīvotājiem būs unikāla iespēja klātienē vērot 54 augstākā līmeņa sieviešu basketbola spēles, kā arī atbalstīt un uzmundrināt Latvijas izlasi.

Informāciju sagatavoja:
Artis Kaņepe, Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm mārketinga vadītājs

     [+] [-]

, 2009-05-01 14:07, pirms 15 gadiem
Baigi sālīti tā cena