Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Endzels: "Hanters ir liels ieguvums mūsu komandai"

Andrejs Siliņš

Endzels: "Hanters ir liels ieguvums mūsu komandai"
Guntis Endzels slavē Brendonu Hanteru par savas bagātās pieredzes likšanu lietā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Brendons Hanters ir mūsu pieredzējušākais spēlētājs, un var redzēt, ka viņš šo pieredzi liek lietā. Viņš vienmēr ir gatavs pamācīt jaunākos, vienmēr gatavs palīdzēt partneriem. Mentāli viņš vienmēr ir gatavs," pēc uzvaras grūtā cīņā pār "Barons/O!Karte" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas otrajā spēlē "Ventspils" galvenais treneris Guntis Endzels uzslavēja gan savu amerikāņu viesspēlētāju Brendonu Hanteru, gan visu komandu par cīņu otrajā puslaikā.

Guntis Endzels, "Ventspils" galvenais treneris:
"Izšķirošā bija mūsu apņemšanās otro puslaiku nospēlēt pilnīgi citādāk nekā pirmo, un trešās ceturtdaļas pirmās minūtes to parādīja. Ja mēs turpinātu spēlēt tādā pašā garā kā pirmās divas ceturtdaļas, tad rezultāts būtu pretējs. Spēles sākumā nebijām pietiekami agresīvi, neizdevās neviens ātrais uzbrukums. Bet tās visas bija aizsardzības sekas - intensitāte aizsardzībā neļāva uzbrukumā spēlēt agresīvāk. Pielikām aizsardzībā un dabūjām vairāk iespēju dažādot uzbrukumu. Brendons Hanters ir mūsu pieredzējušākais spēlētājs, un var redzēt, ka viņš šo pieredzi liek lietā. Viņš vienmēr ir gatavs pamācīt jaunākos, vienmēr gatavs palīdzēt partneriem. Mentāli viņš vienmēr ir gatavs, un var teikt, ka Hanters ir liels ieguvums mūsu komandai play-off mačos. Arī Jānis Strēlnieks arī pēdējā laikā sācis atkal demonstrēt saturīgāku sniegumu, nekā tas bija kādu brīdi iepriekš. Noteikti nākusi par labu atpūta, kurā varējām arī pienācīgi sagatavoties. Protams, vēl ir daudz lietu, pie kurām jāstrādā un pie kurām vajadzēja strādāt jau daudz ātrāk. Darām, ko varam. Galvenais šobrīd ir uzvarēt. Sestdien sērija noteikti jāpabeidz."

Edgars Teteris, "Barons/O!Karte" galvenais treneris:
"Neizdevās uzspiest cīņu visas spēles garumā. Kaut kādos brīžos apstājāmies, nesaprotamu iemeslu dēļ sākām spēlēt pasīvu basketbolu, savukārt viņiem otrajā puslaikā izdevās uzspiest savu spēles stilu un nospēlēt daudz agresīvāk. Mēs tam nebijām gatavi. Mums pietrūka tas, kas izslēgšanas spēlēs nedrīkst pietrūkt - cīņas. Pie plus 13 komanda noteikti neatslāba, vienkārši netrāpījām vairākus brīvus metienus, viņi iemeta un atguvās. Otro puslaiku iesākām ļoti vāji. Nebijām gatavi "Ventspils" agresīvajai aizsardzībai. Spēles beigās Viljamss iemeta vairākus svarīgus punktus, pievilkām līdz mīnuss divi. Uzstādījums bija atrast brīvos spēlētājus. Šoreiz Viljamss to neizdarīja - pats meta grūtus metienus, un tas neattaisnojās. Viņš spēlēja agresīvi, bet centās uzbrukumus noslēgt pats, un šoreiz tas mūs iegāza. Pašpārliecinātība play-off cīņās nedrīkst būt. Sērija noteikti nav beigusies, un mēs cīnīsimies līdz beigām. Ir izredzes uzvarēt arī Ventspilī. Uzskatu, ka mēs šo spēli zaudējām, nevis viņi uzvarēja."

 +12 [+] [-]

, 2011-04-28 23:14, pirms 13 gadiem
Nevar noliegt, ar katru spēli paliek ar vien labāks!

  +9 [+] [-]

, 2011-04-28 23:23, pirms 13 gadiem
Lauj iejusties - liidz finalam vsp buus INDIiGAIS :O

  +8 [+] [-]

, 2011-04-28 23:32, pirms 13 gadiem
Sestdien sērija noteikti jāpabeidz. UZ PRIEKŠU, BKV.

  +5 [+] [-]

, 2011-04-29 00:14, pirms 13 gadiem
Viņš viens pats var apēst visu Baronu Tik liels puika..

  -2 [+] [-]

, 2011-04-29 08:06, pirms 13 gadiem
Eirokausos tas mellais viens pats vairāk sūdus savārīja, nekā visi baltādainie kopā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 13:45, pirms 13 gadiem
nu tad būs iemesls pacīnīties par to, lai arī nākamājā sezonā viņš paliktu Ventspilī!