Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

"Ventspilij" un "Baronam" otrā LBL pusfinālspēle

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspilij" un "Baronam" otrā LBL pusfinālspēle
Artūru Strēlnieku cenšas apturēt Kirils Piščaļņikovs
Foto: J&L studija

Šodien otro maču LBL 1. divīzijas pusfinālā aizvadīs BK "Ventspils" un "Barons/O!Karte" basketbolisti, šoreiz tiekoties Olimpiskajā sporta centrā Rīgā. Mača sākums pulksten 19.30 un tā tiešraide būs redzama Sportacentrs.com.

Pusfinālsērijas pirmā spēle Ventspilī beidzās ar visai pārliecinošu mājinieku uzvaru 78:66, taču "Barona/O!Kartes" galvenais treneris Edgars Teteris solīja, ka viņam ir padomā lietas, ka ļautu parūpēties par intrigu nākamajās spēlēs un sērijā kopumā: "Protams, varam panākt, lai citās spēlēs intrigas būtu vairāk. Visa pamatā ir aizsardzība, un tā mums krietni jāuzlabo. Ceturtdien spēlēt varētu arī Aigars Vītols, kurš mums ir ļoti nozīmīgs spēlētājs, tā kā mačs Rīgā būs pilnīgi citādāks." Nevar nepiekrist, ka rīdzinieku lielākā problēma bija tieši spēle aizsardzībā – ventiņi bieži vien sāncenšus izraustīja pēc sirds patikas, tiekot pie brīviem metieniem. Ko vien vērti ir Sauļus Kuzminska 15 punkti 13 minūtēs, no kuriem lielākā daļa tika gūta ar triecienu no augšas un bez pretestības.

Interesanti, ka, neskatoties uz drošo uzvaru, arī ventspilnieku galvenais treneris Guntis Endzels nebija sajūsmā par komandas sniegumu, atzīmējot, ka visai labu sniegumu komanda rādīja trīs ceturtdaļas, bet pēdējā patīkamo kopainu tomēr sabojāja. Toties ļoti apmierināts treneris bija par Vejinmi Efedžuku sešām rezultatīvajām piespēlēm (baroniem kopā deviņas), kas ļauj domāt, ka pagājušā gada fināla vērtīgākais vīrs tomēr vēlas pacīnīties par šī un čempiona titula aizstāvēšanu arī šogad. Pirmajā pusfināla mačā ventspilniekiem izdevās apgāzt vēl vienu apgalvojumu – treneriem neesot pa spēkam savākt šo kolektīvu un noskaņot cīņai. Jā, pēdējās minūtēs skats uz dzīvi nebija pārāk patīkams, bet izslēgšanas mačos tā dažkārt gadās.

Katrā ziņā šodienas spēle sniegs atbildi uz vairākiem jautājumiem, no kuriem galvenais, protams, ir: "Vai rīdzinieku rīcībā tiešām ir ieroči, ar kuriem panākt intrigu spēlē un visā sērijā?" Tā kā pusfināls rit līdz vienas komandas trim uzvarām, rīdziniekiem īsti nav, kur atkāpties, tāpēc atliks vien meklēt veidu, kā apturēt kurzemniekus, uz ko, protams, cer baronu atbalstītāji, solot karstu līdzjušanu tribīnes gan šajā mačā (ieeja tajā būs bez maksas), gan sestdien Ventspilī. Savukārt ventspilnieku atbalstītāji noteikti cer, ka viņu komanda pierādīs, ka var labā līmenī aizvadīt ne tikai vienu spēli un ka tās pavasara vājums jau ir aiz muguras. Ja taisnība izrādīsies abām pusēm, mūs sagaidīs aizraujošs izslēgšanas spēļu mačs un, kas zina, varbūt arī tāds pats sērijas turpinājums. Ja tikai kurzemniekiem – šī sērija, ticamākais, beigsies jau šīs nedēļas nogalē.

Izmantotie resursi
basket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-28 12:22, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Autoram pilnīgi vienalga. Ka tikai kārtējais haltūras raksts pabeigts, var skriet pie saviem pārējiem darbiem, un arī 50 santīmi kabatā iebāzti. Skaisti!
tā ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-28 12:33, pirms 13 gadiem
Latvijas čempionvienība "Barons/O!Karte" aicina līdzjutējus klātienē Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā ceturtdien plkst. 19.30 vērot Latvijas Basketbola līgas pusfināla otro spēli pret BK "Ventspils". Turpinot mačā ar "Valmieru" iesākto tradīciju, skatītājiem ieeja bez maksas!
Barons/LMT Rīga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-28 16:05, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Da labi, redzu, ka rakstā jau ir info nomainīta. Man jau sirds sāp par to drukāšanu. Kādreiz katrā avīzē bija korektori, politiskie ideologi, burtliči, vēl kaut kādi administratori, katrs ar savu atbildību. Katrs raksta gabals gāja caur visiem šiem posmiem cauri, ja kaut kur kļūda - ATMETA ATPAKAĻ, ka smird. Un autors dabūja DRUKĀT visu uz rakstāmmašīnas no jauna. Tā bija disciplīna, bet varēja paļauties, ka tas, ko iedrukāja presē, bija precīzi un nekad nebija jāpārbauda (nu labi politiskā puse arī tur bija iekšā anyway).

Tagad KATRS, kas uzskata sevi par tulku vai AUTORU, drukā rakstu un momentā met iekšā internetā PAT NEPĀRLASOT! Kā tas var būt? Ja pats neesi pārliecināts, iedod citam kādam faktus un (citu autoru gadījumā) arī gramatiku pārbaudīt!

Pat es savus komentārus pārbaudu un skatos un laboju, ja ir problēmas faktos vai gramatikā!
Tāpēc jau tajos laikos rakstu par spēli, kas notika sestdien, lasīji pirmdienas avīzē. Bet te sīkie tak brēc, ja pusstundu pēc spēles beigām vēl nav raksts, vai kaut kur citur parādās ātrāk raksts par spēli.

  -2 [+] [-]

, 2011-04-28 16:50, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Ventiņu fani, drīzāk Ventiņi aplauzīsies pret Barons, kā VEF pret Liepāju! Smieklīgi lasīt tos miljons komentus pie VEF, kur visi par liepāju
Beidz dzert un padomā loģiski!
Fināls jau ir izlemts Ventspils - VEF
tiešām esi tik naivs??? Jeb tups????

     [+] [-]

, 2011-04-28 17:31, pirms 13 gadiem
Renārs Buivids rakstīja: Latvijas čempionvienība "Barons/O!Karte" aicina līdzjutējus klātienē Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā ceturtdien plkst. 19.30 vērot Latvijas Basketbola līgas pusfināla otro spēli pret BK "Ventspils". Turpinot mačā ar "Valmieru" iesākto tradīciju, skatītājiem ieeja bez maksas!
http://www.barons.lv/lv/jaunumi/646
bkv faniem arii?

  +2 [+] [-]

, 2011-04-28 18:29, pirms 13 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: bkv faniem arii?
kaa var buut TIK tizla

     [+] [-]

, 2011-04-28 18:41, pirms 13 gadiem
Morgiladze rakstīja: kaa var buut TIK tizla
apsties matu krāsu

     [+] [-]

, 2011-04-28 18:44, pirms 13 gadiem
Par intrigu, par BARONU!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja