Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Video: "Ventspils" - "Brose Baskets" preses konference

Pēc aizvadītās ULEB Eiropas līgas kausa spēles, kurā BK "Ventspils" piekāpās "Brose Baskets" basketbolistiem, savos iespaidos dalījās mājinieku galvenais treneris Agris Galvanovskis, komandas spēles labākais spēlētājs Jānis Strēlnieks, kā arī viesu galvenais treneris Kriss Flemings un spēlētājs Tibors Pleiss.
Vērtējums: +1

  -3 [+] [-]

, 2009-11-25 11:20, pirms 15 gadiem
Ko tu vari gvelzt mulkibas.tiesi kad Kalve bija laukuma pievilkam lidz -2.rezultats bija-26:28.tu ,aksts,vienkarsi nedevi speletajam atverties,jeb pareizak butu teikt iespeleties.tureji laukuma Bertanu,jurevicu un mazo melno,kuri ari noraka speli.maza melna del ari sakas atraviens.vins ar tadu atieksmi{spele uz sevi}tocna ventspilij nav vajadzigs.pec vina neiemestajiem trinisiem dabujam atros sava groza.

  +4 [+] [-]

, 2009-11-25 15:39, pirms 15 gadiem
evlak rakstīja: Ko tu vari gvelzt mulkibas.tiesi kad Kalve bija laukuma pievilkam lidz -2.rezultats bija-26:28.tu ,aksts,vienkarsi nedevi speletajam atverties,jeb pareizak butu teikt iespeleties.tureji laukuma Bertanu,jurevicu un mazo melno,kuri ari noraka speli.maza melna del ari sakas atraviens.vins ar tadu atieksmi{spele uz sevi}tocna ventspilij nav vajadzigs.pec vina neiemestajiem trinisiem dabujam atros sava groza.
eu tu trenner!!!
man no smieklem asaras birst par tavu komentāru!!
No sākuma iemācies basketbola pamatus un tad sāc kko mūldēt un aizrādīt cilvēkam ar pieredzi!!!ja reiz esi tāds meistars kapēc tad pats nespēlē va i netrennē???
viss bija acīm redzami ka TIKAI strēlnieks un pettway bija gatavi spēlei!!!un ja nemaldos tad Kalvem ar bija kāda 3-6 kļūdas!!!un lai nu kā es domāju kamēr nesāks veidot kombinācijas uz strēlnieka metienu kurš tiešām ir aprīnojami precīzs tikmēr Ventspils sēdēs uz vietas!!!!

  -3 [+] [-]

, 2009-11-25 15:59, pirms 15 gadiem
te vel viens aksts paradijasRAJONRONDO paskaties status apsi.un cik min kurs pavadija laukuma.un kam ir pieredze?Galvanovskim......tad jau Endzelim 3 reizes lielaka.kaut vienu basketbolistu tas antins ir uzaudzinajis.nu tocna ar smadzenem tu nedraudzejies

  +1 [+] [-]

, 2009-11-25 16:07, pirms 15 gadiem
Ja tava komanda spēlē slikti, tu esi slikts treneris. Šos vārdus savulaik teica Etore Mesīna.

Man gribētos pajautāt Galvanovska kungam. Kāpēc vairāki spēlētāji nebija gatavi spēlei?? Kurš komandā atbild par spēlētāju sagatavošanu un noskaņošanu spēlēm?? Ka tik ne pats Galvanovska kungs. Tad kāpēc Galvanovska kungs neizpildīja savus tiešos darba pienākumus uz tik svarīgu atklāšanas maču??

  -2 [+] [-]

, 2009-11-25 17:59, pirms 15 gadiem
Džerijs rakstīja: Ja tava komanda spēlē slikti, tu esi slikts treneris. Šos vārdus savulaik teica Etore Mesīna.

Man gribētos pajautāt Galvanovska kungam. Kāpēc vairāki spēlētāji nebija gatavi spēlei?? Kurš komandā atbild par spēlētāju sagatavošanu un noskaņošanu spēlēm?? Ka tik ne pats Galvanovska kungs. Tad kāpēc Galvanovska kungs neizpildīja savus tiešos darba pienākumus uz tik svarīgu atklāšanas maču??
+1000

     [+] [-]

, 2009-12-02 00:46, pirms 15 gadiem
man gribētos, lai šitās liekulības viš sev ieliek kur saule neiespīd ! Zaudēji es mājās ! zaudēja komanda .. visi nevis kāds bij negatavs utt.