Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Bertāns: Nāciet mūs atbalstīt otrdienas spēlē

Bertāns: Nāciet mūs atbalstīt otrdienas spēlē
Dairis Bertāns
Foto: Juris Presņikovs

Dairis Bertāns turpina dalīties savās pārdomās mūsu draugu portālā ventspilszinas.lv Šoreiz vairāk par gaidāmo pirmo spēli Eirokausa turnīrā.

Sveiciens visiem pagājušos valsts svētkos. Mums bija nedēļu gara atpūta no spēlēm un trešdien spēlējām ar Zemgali. Par to tad arī pastāstīšu, kā arī par tuvojošos Eirokausu.

Kā jau teicu, bija lielāka pauzīte starp spēlēm, kas deva mums iespēju nedaudz atpūsties un sākt gatavoties Eirokausu sezonai. Varētu teikt, ka spēle Jelgavā bija pēdējā pietura pa ceļam uz Eirokausu. Spēle nebija no vieglajām, kā daži varbūt sākumā to gaidīja, jo mājās jelgavnieki vienmēr spēlē ļoti labi un var radīt problēmas jebkurai komandai. Tāds bija arī spēles sākums, jo viņi iesāka ļoti apņēmīgi, un 1/4 noslēdza savā labā. Iespējams, ka nebijām tā īsti noskaņojušies grūtai cīņai, bet spēles sākums parādīja, ka tāda tā būs. Prieks, ka pēc šīs ceturtdaļas komanda spēlēja par visiem 100% un beigu beigās neatstājām cerības jelgavniekiem.

Tagad mums strauji tuvojas ilgi gaidītā Eirokausa sezona, kuru ļoti gribam iesākt ar uzvaru. Grupa mums ir trāpījusies tāda vidēji spēcīga, jo varēja būt vieglāki pretinieki, bet varēja arī trāpīties Eirolīgas cienīgas komandas. Es domāju, ka grupa ir tāda, no kuras varam iekļūt nākamajā kārtā. Obligāti jāuzvar visas mājas spēles, un ieālā variantā vismaz viena izbraukumā, jo tikai ar uzvarām mājās var arī nepietikt, kā tas bija pagājušogad ASK komandai - vinnējām mājas spēles, bet pietrūka viena uzvara, lai tiktu tālāk. Katrā ziņā šī mums ir laba iespēja Eiropai parādīt, ka tik jauna komanda kā mūsējā arī spēj izcīnīt uzvaras un spēlēt labi.

Pagājušonedēļ tika nosvinēta valsts dzimšanas diena. Man tie vienmēr ir likušies īpaši svētki, jo esmu savas valsts patriots. Katru reizi pirms spēlēm dziedu himnu, tā manī rada īpašas sajūtas un dod spēku cīnīties vēl vairāk. Manā ģimenē tos nekā sevišķi neatzīmē. Šoreiz sanāca, ka mani vecāki varēja atbraukt paskatīties mūsu spēli, jo tā bija brīvdiena. Tāpēc tie mums visiem bija izdevušies svētki.

Nāciet mūs atbalstīt otrdienas spēlē, jo, kad ir pilnas tribīnes, spēlēt ir daudz vieglāk nekā, ja tās ir pustukšas

  +4 [+] [-]

, 2009-11-23 15:53, pirms 15 gadiem
Nu ko, lai veicas. Ja spēlēsim tā, kā pret Benetton, tad izredzes ir labas.

  -2 [+] [-]

, 2009-11-23 15:58, pirms 15 gadiem
Skatās , kad nesanāk tāpat kā VEFIŅAM ar to atbalstu.. Turās.

  +5 [+] [-]

, 2009-11-23 16:29, pirms 15 gadiem
Lai veicas letiņu patreiz labākajai komandai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja