Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Jelgavnieki savā laukumā vienmēr spēlē labi"

Jānis Celmiņš

Galvanovskis: "Jelgavnieki savā laukumā vienmēr spēlē labi"
Agris Galvanovskis
Foto: Juris Presņikovs

"Mums bija jāspēlē ar maksimālu atdevi visas spēles garumā," pēc uzvaras Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē izbraukumā pār "Zemgale" komandu atzina "Ventspils" kluba galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Jau ziņojām, ka dāvanu valsts svētkos sev pasnieguši BK "Ventspils" basketbolisti, kas viesos pārliecinoši ar 88:73 apspēlēja "Zemgali", lai gan pēc pirmā puslaika viesiem bija tikai divu punktu pārsvars.

Pēc panākuma viedokli par aizvadīto maču pauda "Ventspils" komanda galvenais treneris Agris Galvanovskis. "Spēle nebija viegla, "Zemgale" savā laukumā vienmēr spēlē labi. Paskatoties visas iepriekšējās spēles, var secināt, ka tā ir izteikta sava laukuma komanda. Viņi pierādīja, ka māk spēlēt basketbolu un mēs nedrīkstējām atslābināties ne brīdi. Būt atslābinājušies, būtu devuši viņiem iespēju izcīnīt uzvaru. Gulbis, Bergmanis, Bambis – tie ir spēlētāji, kas Latvijas līmenī var spēlēt ļoti veiksmīgi un to arī šodien pierādīja. Mums bija jāspēlē ar maksimālu atdevi visas spēles garumā."

Lūgts novērtēt Akīma Skota sniegumu debijas spēlē "Ventspils" rindās, treneris neslēpa, ka ir apmierināts ar basketbolista sniegumu. "Viņš sevi šodien parādīja no labākās puses. Aizsardzībā spēlē ļoti labi, šodien pārtvēra četras piespēles, arī uzbrukumā sameta daudz (20 punkti) un bija rezultatīvākais. Galīgos secinājumus par viņa palikšanu komandā izdarīt pagaidām ir pāragri, jāredz, ko viņš izdarīs pret nopietnāka līmeņa komandām."

Treneris nevēlējās īpaši izcelt nevienu no saviem padotajiem. "Prieks par visiem, attieksme ir laba joprojām gan spēlēs, gan treniņos."

  +2 [+] [-]

, 2009-11-18 18:23, pirms 14 gadiem
Akiims vareetu buut labs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja