Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Galvanovskis: "Jelgavnieki savā laukumā vienmēr spēlē labi"

Galvanovskis: "Jelgavnieki savā laukumā vienmēr spēlē labi"
Agris Galvanovskis
Foto: Juris Presņikovs

"Mums bija jāspēlē ar maksimālu atdevi visas spēles garumā," pēc uzvaras Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē izbraukumā pār "Zemgale" komandu atzina "Ventspils" kluba galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Jau ziņojām, ka dāvanu valsts svētkos sev pasnieguši BK "Ventspils" basketbolisti, kas viesos pārliecinoši ar 88:73 apspēlēja "Zemgali", lai gan pēc pirmā puslaika viesiem bija tikai divu punktu pārsvars.

Pēc panākuma viedokli par aizvadīto maču pauda "Ventspils" komanda galvenais treneris Agris Galvanovskis. "Spēle nebija viegla, "Zemgale" savā laukumā vienmēr spēlē labi. Paskatoties visas iepriekšējās spēles, var secināt, ka tā ir izteikta sava laukuma komanda. Viņi pierādīja, ka māk spēlēt basketbolu un mēs nedrīkstējām atslābināties ne brīdi. Būt atslābinājušies, būtu devuši viņiem iespēju izcīnīt uzvaru. Gulbis, Bergmanis, Bambis – tie ir spēlētāji, kas Latvijas līmenī var spēlēt ļoti veiksmīgi un to arī šodien pierādīja. Mums bija jāspēlē ar maksimālu atdevi visas spēles garumā."

Lūgts novērtēt Akīma Skota sniegumu debijas spēlē "Ventspils" rindās, treneris neslēpa, ka ir apmierināts ar basketbolista sniegumu. "Viņš sevi šodien parādīja no labākās puses. Aizsardzībā spēlē ļoti labi, šodien pārtvēra četras piespēles, arī uzbrukumā sameta daudz (20 punkti) un bija rezultatīvākais. Galīgos secinājumus par viņa palikšanu komandā izdarīt pagaidām ir pāragri, jāredz, ko viņš izdarīs pret nopietnāka līmeņa komandām."

Treneris nevēlējās īpaši izcelt nevienu no saviem padotajiem. "Prieks par visiem, attieksme ir laba joprojām gan spēlēs, gan treniņos."


, 2009-11-18 18:23, pirms 15 gadiem
Akiims vareetu buut labs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Linards Jaunzems sniedzas pēc bumbas. Foto: Aivars Ķesteris/ventasbalss.lv
4

"Ventspils" pārbaudes spēlē Liepājā droši pārspēj Rumānijas klubu

Savā trešajā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās sezonas Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" Liepājā ar rezultātu 80:66 pieveica Rumānijas "Divizia A" līga komandu "CSU Sibiu".

Pirmā!

BK Ventspils FIBA Čempionu līgā izcīnījuši pirmo uzvaru savā laukumā pārspējot Polijas vicečempionu Rosa Radom. Nākamais mačs šajā turnīrā jāaizvada 2. novembrī izbraukumā pret Turcijas Muratbey ar Rolandu Freimani sastāvā, bet līdz tam sestdien arī spēle LBL čempionātā Rīgā pret Barons kvartāls.
Kādreiz BK Ventspils sastāvā spēlējušais Tairons Brazeltons tika atzīts par FIBA Čempionu līgas pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju.

foto: Romāns Kokšarovs (Sporta Avīze)

Pret pirmās kārtas MVP un bijušo ventspilnieku

Jau rītvakar BK Ventspils aizvadīs nākamo FIBA Čempionu līgas spēli savā laukumā tiekoties ar Polijas klubu Rosa Radom, kas Ventspilī ierodas ar pirmajā kārtā trešajā pagarinājumā izcīnīto uzvaru pār Žaņa Peinera pārstāvēto Grieķijas PAOK un ar visa turnīra pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju Taironu Brazeltonu priekšgalā.