Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" viesosies Jelgavā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" viesosies Jelgavā
Džamara Janga ir rezultatīvākais ventspilnieks LBL čempionātā
Foto: bkventspils.lv

Desmito spēli Latvijas Basketbola līgā otrdien aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas viesos tiksies ar BK "Jelgava" spēlētājiem. Jelgavnieki līdz šim uzvarējuši 50% spēles, bet ventspilniekiem LBL ir tikai uzvaras.

Komandām šosezon tā būs otrā tikšanās reize – pirmajā mačā Ventspilī ar 85:60 pārāki bija laukuma saimnieki. Šajā mačā 29 punktus ventspilniekiem guva Mārtiņš Meiers, kurš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bet zemgalniekiem ar 23 punktiem rezultatīvākais bija eksventiņš Kristaps Kanbergs. Kopš šī mača BK "Ventspils" spēlētāji LBL turnīrā aizvadījuši vēl tikai vienu maču, bet BL "Jelgava" – piecus mačus, no kuriem uzvarējuši trīs.

Jelgavnieki šobrīd iekārtojušies turnīra tabulas vidusdaļā, kur situācija ir ļoti spraigi, tāpēc nav šaubu, ka laukuma saimnieki centīsies pārsteigt. To sola arī komandas galvenais treneris Kaspars Vilcāns, atzīstot, ka ar klasisku spēli ventspilniekiem nopietnas problēmas sarūpēt nespēs: "Spēlētāju individuālā meistarība ventspilniekiem ir krietni augstāka, taču gan mūsu, gan pretinieku komandā spēlē tikai cilvēki. Vienmēr jādomā par uzvaru. Gatavojam dažādas shēmas, īpaši aizsardzībā. Pret šāda līmeņa komandām jāgatavojas nedaudz citādāk."

Protams, ar ventspilnieku plāniem viss ir skaidrs – jāturpina uzvaru sērija LBL. Diez vai kāds saprastu citādāku iznākumu. Ar šo maču komanda sāks izbraukumu sērija, kurā vēl būs spēlē ar U18 izlasi, Izaicinājuma spēle ar ZZ Leiden un BBL mačs ar Triumph.

Mačs Jelgavā sāksies pulksten 19.30 un to tiešraidē rādīs arī Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība
Lapas - BK Jelgava - Sākumlapa - draugiem.lv

     [+] [-]

, 2012-02-14 13:35, pirms 13 gadiem
uzvara bus!

     [+] [-]

, 2012-02-14 14:16, pirms 13 gadiem
Kurš no BKV ārzemniekiem šodien tiks atstāts malā (drīkst spēlēt četri no pieciem)?