Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Brazis: "Nospēlējām labi, izņemot otro puslaiku aizsardzībā"

Jānis Pārums

Brazis: "Nospēlējām labi, izņemot otro puslaiku aizsardzībā"
Aļģirds Brazis
Foto:one.co.il

Pēc "Ventspils" un "VEF Rīga" komandu spēles MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīrā (93:89), komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri Aļģirds Brazis un Rims Kurtinaitis, kā arī spēlētāji Šauļus Kuzminsks un Kaspars Bērziņš.

Aļģirds Brazis, "Ventspils" galvenais treneris: "VEF var saukties kā grib – "juniors", "seniors" – neatkarīgi no turnīra, tā praktiski ir viena un tā pati komanda un to vienmēr ir patīkami uzvarēt. Protams, VEF rindās trūka dažu vadošo spēlētāju. Šai spēlei gatavojāmies nopietni. Galvenais, ka uzvarējām, labi nospēlējām, izņemot aizsardzībā otrajā puslaikā. Kad mums bija liels pārsvars, vajadzēja spēlēt uzmanīgāk. Panikai bija jābūt viņiem, nevis mums, bet sanāca otrādi. Līdzīga situācija bija Eirokausu spēlē Haifā. Paldies līdzjutējiem, kuri nāk arvien vairāk. Spēlējam arvien labāk un līdzjutēji to redz.

Man svarīgi uzvarēt VEF, neskatoties, kas šo komandu vada. Ar Kurtinaiti mums vienmēr bijušas labas attiecības – gan kā cilvēkiem gan kā savulaik spēlētājiem un tagad treneriem. Taču tā, ka man būtu īpaši svarīgi uzvarēt savu tautieti, nav."

Šauļus Kuzminsks, "Ventspils" spēlētājs: "Ne visai labi nospēlējām spēles galotnē, bet pie tā strādāsim, lai nākamajās spēlēs būtu labāk."

Kaspars Bērziņš, "VEF Rīga" spēlētājs: "Viņiem ļoti bieži bija pilnīgi brīvi metieni. Mēs neskrējām neko darīt, jo viņi labi jāspēlē. Mēs visu zinājām, treniņos bijām gatavojušies, taču neizpildījām trenera uzdevumu. Ventspils veiksmīgi sameta trijniekus, mūs pievīla aizsardzība."

Rims Kurtinaitis, "VEF Rīga" galvenais treneris: "Apsveicu pretiniekus un viņu treneri Aļģirdu Brazi ar uzvaru. Viņi labāk cīnījās, uzbruka un aizsargājās. Mums bija problēmas ar atlēkušo bumbu izcīnīšanu. Ļāvām "Ventspilij" zem sava groza savākt 15 bumbas, kas arī bija viņu galvenais uzvaras iemesls. Astoņas sekundes līdz beigām pie -2 mums neatļāva paņemt minūtes pārtraukumu. Neesmu pārliecināts, taču domāju, ka mums bija tiesības uz to. Pārlasīsim noteikumus un, ja mums būs taisnība, tad būs ļoti sāpīgi. Taču es neattaisnojos par zaudējumu. Gribu novēlēt ventspilniekiem veiksmi Eirokausos. Ja nemaldos, viņiem nepieciešama viena uzvara divās spēlēs, lai tiktu tālāk. To arī novēlu.

Jā, mums nespēlēja Sandis Valters, Kristaps Janičenoks un Gatis Jahovičs, kurš ir labs aizsardzībā, taču es negribu teikt, ka tas ietekmēja mūsu zaudējumu. Laba iespēja parādīt sevi bija dota Mārtiņam Laksam, taču diemžēl viņš to neizmantoja. Daļu vainas par zaudējumu uzņemos uz sevi, jo pēdējās piecās minūtes nelaidu spēlēt Dereku Viljamsu, lai dotu iespēju apliecināt sevi Laksam tieši šādā saspringtā situācijā. Tā bija mana trenera kļūda, par daudz viņam uzticējos. Laksa ir viens no latviešu talantiem, snaiperis. Ja viņš nedaudz ātrāk progresēs savā sniegumā, tad nākotnē viņš būs labs spēlētājs gan VEF, gan Latvijas izlasē. Domāju, ka Viljamss mūsu komandā paliks, jo šobrīd viņa spēle mūs apmierina. Tagad mums ir svarīgas spēles Eirokausos un VTB līgā, bet pirms Ziemassvētkiem skatīsimies vai būs nepieciešams kaut ko mainīt komandas sastāvā."

  +1 [+] [-]

, 2010-12-12 12:36, pirms 14 gadiem
Domāju, ka Viljamss mūsu komandā paliks, jo šobrīd viņa spēle mūs apmierina.

Tātad gaidam paziņojumu pēc nedēļas ka viņš nav tomēr vajadzīgs

  +5 [+] [-]

, 2010-12-12 12:43, pirms 14 gadiem
Kaspars Bērziņš, "VEF Rīga" spēlētājs: "Mēs neskrējām neko darīt, jo viņi labi jāspēlē."

Autors turpina nirgaties (pec SA lielas intervijas) par K. Berzina runas spejam ???

     [+] [-]

, 2010-12-12 12:44, pirms 14 gadiem
basketbols.eu rakstīja: Basketbols.eu paziņojums http://basketbolseu.wordpress.com/2010/12/12/basketbols-eu-pazinojums/
ej d**** ar savu paziņojumu

  -4 [+] [-]

, 2010-12-12 12:45, pirms 14 gadiem
Manuprat rakstīja: Kaspars Bērziņš, "VEF Rīga" spēlētājs: "Mēs neskrējām neko darīt, jo viņi labi jāspēlē."

Autors turpina nirgaties (pec SA lielas intervijas) par K. Berzina runas spejam ???
Autors ir BKV fans un to var saprast

     [+] [-]

, 2010-12-12 14:00, pirms 14 gadiem
Kurzemes Patriots rakstīja: Autors ir BKV fans un to var saprast
tad tas autors ir pastulbs ja tā var rakstīt

  -1 [+] [-]

, 2010-12-12 14:19, pirms 14 gadiem
it kā Vefam garais gals daudz krāšņāks,centri striipaam uz solinja ..Kaapeec to nevar , nemaak izmantot. :?
ValdiV!, vajag Kurtinaitim Saboni par trenera paliigu!!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-12 15:29, pirms 14 gadiem
mazaisbilijs rakstīja: tad tas autors ir pastulbs ja tā var rakstīt
Nu BKV fani jau nav stulbi, bet par autoru nav manā kompetencē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-12-12 16:28, pirms 14 gadiem
resnais putns rakstīja: Tas Brazis tak ir pastulbs. neesot starpības juniors vai seniors ? kur tāds lubraks var būt ? No tā Juniors sastāva vakar spēlēja tikai Bertāns ar Bērziņu un Laksu. Ne, VIljamss, ne Gadsons, ne Parahovskis, ne Keins. Kur tāds āksts var būt, baigi bravūrīgs puika...
Cienītais!Līdz šim Tavi komentāri šķita visnotaļ pamatoti un interesanti, tādēļ esmu pārsteigta, ka neproti lasīt starp rindām un nesaproti zemtekstus!Novēlu attapības atgūšanu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja