Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" rezultatīvākais spēlētājs brīvdienas neņem

"Ventspils" rezultatīvākais spēlētājs brīvdienas neņem
Rašads Andersons
Foto: BK "Ventspils"

Basketbola kluba "Ventspils" aizsargs Rašads Andersons pēc sestdienas BBL spēles, kurā ar 93:89 tika pārspēts "VEF Rīga" klubs, atzinis, ka pamazām iejūtas komandas spēlē un viena no atslēgām viņa pēdējā laika rezultatīvajam sniegumam ir pastāvīgs darbs gandrīz katru dienu.

"Spēles izskaņā pieļāvām mazāk kļūdas, izpildījām iecerēto un realizējām metienus," pēc sestdienas uzvaras pār VEF sarunā ar basketbols.eu (video) sacīja ventspilnieku aizsargs Rašads Andersons. Runājot par savu lomu komandā, Andersons atzina: "Vienkārši atrodu savas vietas. Ja arī negūstu punktus, mums ir citi spēlētāji, kas to var izdarīt. Bet pēdējā laikā vienkārši strādāju. Nāku no rītiem, pēc treniņiem, strādājot pie iemaņu pilnveidošanas. Vienkārši ieguldu pūles, lai kļūtu labāks katru dienu. Katru dienu, kad nāku uz zāli, man jākļūst labākam. Neņemu brīvdienas. Vienīgās brīvās dienas varbūt iznāk tad, kad lidojam no Eurochallenge spēlēm. Neskaitot to, brīvdienas neņemu."

Pēdējā laikā jau ierasts, ka Andersons ir starp rezultatīvākajiem savā komandā. Pats amerikāņu basketbolists uzskata, ka tas skaidrojams arvien labāku iekļaušanos trenera sistēmā, kā arī sportiskās formas uzlabošanos. "Dažreiz treneris iedod brīvus rītus vai visu dienu, bet es tāpat nāku un stundu vai pusotru strādāju svaru zālē, kā arī tikpat ilgu laiku pavadu uz laukuma," uz papildus darbu norādījis Andersons, kurš uzskata, ka tagad svarīgi ir nekļūt pārāk pašpārliecinātiem, kā arī iet soli pa solim, no spēles uz spēli.

27 gadus vecais aizsargs pašreiz ir rezultatīvākais spēlētājs "Ventspils" sastāvā. Efektīvākais sniegums no Andersona pagaidām sagaidīts FIBA Eurochallenge turnīrā (vidēji spēlē 18,5 punkti), kur arī ventspilniekiem nākamā spēle - otrdien izbraukumā pie Vācijas kluba Frankfurtes "Skyliners".

 +13 [+] [-]

, 2010-12-12 16:32, pirms 14 gadiem
labakais ārzemnieks šogad Latvijā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2010-12-12 16:46, pirms 14 gadiem
sakumaa likas kaa dzeks galigi sudiigs.. bet redz kaa atveras!!
Slēpts komentārs: zanardi
Slēpts komentārs: karbels

 +10 [+] [-]

, 2010-12-12 17:13, pirms 14 gadiem
Pēdējās spēlēs man ir pilnīgi mainījies priekšats par šo spēlētāju, un jau sāk patikt šis spēlētājs, novēlu viņam veiksmi turpmāk.

  +9 [+] [-]

, 2010-12-12 17:17, pirms 14 gadiem
barcix19 rakstīja: sakumaa likas kaa dzeks galigi sudiigs.. bet redz kaa atveras!!
vinsh vienu gadu bija sezonas rezultativakais speletajs Italijas liga!

  +2 [+] [-]

, 2010-12-12 17:27, pirms 14 gadiem
vienozīmīgi viens no komandas līderiem!
jā Andersons ir labs gan spēles ziņā gan raksturā patiik shis spēlētajs

  +2 [+] [-]

, 2010-12-12 17:34, pirms 14 gadiem
Jaanjem piemeers domaaju arii citiem dzhekiem no vinja... kursh katrs amerikaanis diez vai individuaali naak uz svaru zaali Lai veicas un lai darbs atmaksaajas laukumaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-12 19:04, pirms 14 gadiem
tam jau tie melnie tiek nemti, lai mestu ieksaa, neredzu nekoaarkaarteeju, lai tik speelee un trenneejas, tas ir vina drbs

     [+] [-]

, 2010-12-13 08:40, pirms 14 gadiem
Nav jau briinums, ka straadiigs, sportisks un gudrs dzheks- kaa nekaaa radinieks- legjendaarais MARISS ANDERSONS