Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" pirmajā mājas spēlē uzņems BK "Jēkabpils"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils"  pirmajā mājas spēlē uzņems BK "Jēkabpils"
Jaunais ventiņš Artjoms Butjankovs pirmssezonas pārbaudes spēlē pret Juriju Aleksejevu, kurš vēl pērn spēlēja BK "Jēkabpils" rindās.

Sestdien pirmo Aldaris LBL jaunās sezonas spēli savu līdzjutēju priekšā aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas uzņems viesos no Jēkabpils. Pirmajā LBL 23.čempionātā kārtā pie uzvaras tika abas komandas. Mača sākums pulksten 17.

BK "Jēkabpils" sezonu uzsāka svaigi izremontētā zālē un pilnu tribīņu priekšā, pārliecinoši pieveicot komandu "Barons kvartāls" (75:56). Lielisku maču aizvadīja abi jēkabpiliešu leģionāri – uzbrucējs Trojs Bārniss izcēlās ar 22 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām, aizsargs Kamerons Randerss sameta 18, savāca septiņas atlēkušās bumbas un piecas reizes piespēlēja. Veiksmīgs mačs bija arī komandai kopumā, tā apliecinot, ka vasarā labi pastrādāts pie sastāva komplektācijas.

Jēkabpils komandā klāt nākuši uzreiz trīs garā gala spēlētāji, turklāt visi ar pieredzi, – Kaspars Cipruss, Pāvels Veselovs, Jānis Pozņaks. Viss trio arī atzīmējās ar produktīvām darbībām (kopā 19 atlēkušo bumbu, 24 punkti, 2 bloķēti metieni). Savukārt ārējo līniju pastiprinājis Mārtiņš Kravčenko. Jāpiebilst gan, ka savainojuma dēļ pirmajā mačā malā palika viens no pagājušās sezonas līderiem Rinalds Sirsniņš.

Savukārt ventspilnieki sezonu sāka ar pārliecinošu panākumu Mārupē, kur pretī nāca "Turība". BK "Ventspils" basketbolisti ar ieskriešanos mačam garumā nevilka, jau pirmajā ceturtdaļa tiekot pie 20 punktu pārsvara (27:7), bet visā mačā triumfējot 96:57. Rezultatīvākais ar 16 punktiem bija saspēles vadītājs Lorenco Viljams, savukārt Sandis Valters guva 12 punktus, metienus realizējot ar 100% precizitāti (2p. 4/4, 3p. 1/1, sodi 1/1). Pie punktiem tika visi mačam pieteikti BK "Ventspils" spēlētāji.

Sastāvs un komandas rādītā spēle pirmajā mačā ļauj prognozēt, ka Ventspilī gaidāma aizraujoša cīņā. Galu galā pirmais mačs savu līdzjutēju priekšā vienmēr ir īpašs. Spēle, kā jau ierasts brīvdienās, sāksies pulksten 17, bet pēc tās – ap pulksten 20 – restorānā Tex Mex paredzēta spēlētāju un treneru tikšanās ar līdzjutējiem.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-05 11:48, pirms 11 gadiem
Par ventiņiem!

  +2 [+] [-]

, 2013-10-05 11:52, pirms 11 gadiem
Par skaistu spēli un uzvaru ventiņiem !

  +1 [+] [-]

, 2013-10-05 11:57, pirms 11 gadiem
domaju ka viegla BKV uzvara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-05 16:11, pirms 11 gadiem
HitMix* rakstīja: domaju ka viegla BKV uzvara!
A es domaju ka tu kludies! PAR JEKABPILI!!!