Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Piedāvājumu pieņēmu nekavējoties"

Butauts: "Piedāvājumu pieņēmu nekavējoties"
Rims Kurtinaitis un Ramūns Butauts
Foto: lrytas.lt

Lietuvas basketbola kluba Kauņas "Žalgiris" jaunieceltais galvenais treneris Ramūns Butauts pirmajā preses konferencē jaunajā statusā atklājis, ka pieņemt "Žalgira" piedāvājumu neesot bijis grūti.

Šodien notika preses konference, kurā kā jaunais Kauņas "Žalgira" galvenais treneris tika stādīts priekšā Ramūns Butauts, kurš atklāja, ka Lietuvas kluba piedāvājumu pieņēma nekavējoties, bez lielas vilcināšanās. "Vienmēr ir grūti pārņemt komandu sezonas vidū, bet smags darbs var atmaksāties," sacīja Butauts. Pašreiz "Žalgirim" ir sarežģīta situācija Eirolīgā, bet joprojām ir neliela iespēja iekļūt "Top-16" kārtā, kas arī būs trenera mērķis. Butauts atklājis, ka viņam jau bijušas sarunas ar kluba īpašnieku Vladimiru Romanovu, kurš uzsvēris pēc nepieciešamības attīstīt pašmāju jaunos basketbolistus.

Īpašnieks esot gatavs pieciest pat pāris zaudējumus jauno basketbolistu attīstības vārdā. "Protams, tēmēsim arī uz uzvarām, jo tās visvairāk tiek gaidītas," par panākumu nepieciešamību neaizmirst Butauts. Pats treneris arī esot priecīgs par šādu kluba stratēģiju. Interesanti, ka "Žalgira" galveno konkurentu Viļņas "Lietuvos Rytas" galvenais treneris ir labs Butauta draugs Rims Kurtinaitis. Abi strādāja kopā Lietuvas izlasē, kur Butauta asistents bija Kurtinaitis. "Ārpus laukuma esam draugi, bet uz tā - pretinieki," tā Butauts, kuram pirmā tikšanās ar "Lietuvos Rytas" būs februārī.

Šodien "Žalgirim" paredzēts pirmais treniņš jaunā trenera vadībā, taču vēl ne pilnā sastāvā, jo no Ziemassvētku brīvdienām vēl nav atgriezušies abi amerikāņi - Markuss Brauns un Treviss Vatsons.

Izmantotie resursi:
zalgiris.lt
krepsinis.net

  -2 [+] [-]

, 2009-12-28 13:55, pirms 15 gadiem
Naudu ta vajag, nebija citur kur likties!