Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A grupa: ''Žalgiris'' izcīna otro uzvaru

A grupa: ''Žalgiris'' izcīna otro uzvaru
Markuss Brauns
Foto: basketnews.lt

Šodien ULEB Eirolīgas A apakšgrupas spēlē Kauņas ''Žalgiris'' savā laukumā izcīnīja otro uzvaru turnīrā, pārspējot Zagrebas ''Cibona'' ar rezultātu 68:61. Mājiniekiem rezultatīvākais bija Markuss Brauns, kurš guva 20 punktus.

Izšķirošā visā spēlē izrādījās pirmā ceturtdaļa, kuru daudz pārliecinošāk aizvadīja ''Žalgiris'' basketbolisti, iegūstot vērā ņemamu pārsvaru. Ceturtdaļas gaitā tie panāca 14 punktu pārsvaru un pēc pirmajām 10 minūtēm atradās vadībā ar 24:10. Otrā ceturtdaļa jau tika aizvadīta līdzīgā cīņā un komandas aktīvi darbojās aizsardzībā. Pēc pirmā puslaika ''Žalgiris'' pārsvars sasniedza 16 punktus - 39:23.

Otro puslaiku apņēmīgāk uzsāka ''Cibona'', kuri vēlējās atspēlēties un tiem tas nedaudz izdevās trešās ceturtdaļas gaitā. Pirms pēdējās ceturtdaļas ''Žalgiris'' gan joprojām atradās drošā vadībā ar 54:40. Ceturtās ceturtdaļas laikā spēles gaitā nekas nemainījās - mājinieki šajā spēlē izrādījās spēcīgāki par ''Cibona''. Viesi vien spēja samazināt deficītu līdz septiņiem punktiem un spēle noslēdzās ar ''Žalgiris'' uzvaru 68:61. Šī bija otrā Kauņas ''Žalgiris'' uzvara ULEB Eirolīgas turnīrā šosezon.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Markuss Brauns, kurš guva 20 punktus, bet zaudētājiem Marko Tomašs izcēlās ar 18 gūtajiem punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +1 [+] [-]

, 2010-01-07 21:45, pirms 14 gadiem
Brauns leģenda!

     [+] [-]

, 2010-01-07 23:09, pirms 14 gadiem
Žalgirim tas jau ir sasniegums! divas uzvaras oooo