Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Makalagam savainota potīte, Šeļakovam - plecs

Andrejs Siliņš

Makalagam savainota potīte, Šeļakovam - plecs
Andrejs Šeļakovs.
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f64

Rīgas VEF basketbola kluba spēka uzbrucējs Tadžs Makalags savainojis potīti, bet centrs Andrejs Šeļakovs ticis pie pleca savainojuma. Ja Makalaga atgriešanās laukumā ir tikai laika jautājums, tad par Šeļakova atgriešanos skaidrības pagaidām ir maz.

Komandas galvenais treneris Valdis Valters portālam Sportacentrs.com apliecināja, ka Makalags nav piedalījies pēdējā mačā pret "Ventspili" tamdēļ, ka amerikāņu uzbrucējs guvis potītes savainojumu. "Tadžs savainoja potīti kādā no treniņa epizodēm. Bija doma neizmantot viņu jau mačā pret "Nevežis", taču spēles situācija piespieda viņu tomēr sūtīt laukumā," atklāja Valters. Sagaidāms gan, ka Makalags būs gatavs palīdzēt komandai jau uz nākamo maču - trešdien izbraukumā pret "Ventspili" Baltijas Basketbola līgas (BBL) izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Ne tik pozitīvas ziņas komandas līdzjutējiem ir par citu garā gala spēlētāju Andreju Šeļakovu. 210 centimetrus garais centrs guvis pleca savainojumu. "Pagaidām nav zināms nekas konkrēts. Andrejam būs pārbaudes pie daktera un tad arī būs zināms, cik nopietns ir savainojums," skaidro galvenais treneris. Šeļakovs BBL šajā sezonā videji laukumā 13 minūšu laikā guvis 3,1 punktu un izcīnījis 3,8 atlēkušās bumbas, savukārt Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīrā 13 minūtēs gūti 4,5 punkti un izcīnītas 4,5 bumbas zem groziem.