Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" un "Rytas" nākamsezon BBL no "play-off"?

"Žalgiris" un "Rytas" nākamsezon BBL no "play-off"?
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Lietuvas spēcīgākie basketbola klubi Kauņas "Žalgiris" un Viļņas "Lietuvos Rytas" nākamsezon varētu iesaistīties Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijā tikai uz "play-off" jeb izslēgšanas spēlēm.

Ļoti iespējams, ka nākamajā sezonā VTB līgā spēlēs gan "Žalgiris", gan "Lietuvos Rytas", bet to apvienot ar piedalīšanos BBL ir nereāli. Konkrētība par nākamās sezonas VTB līgas izskatu būšot maijā. Lai nepazaudētu abus Lietuvas superklubus, BBL vadība ir izdomājusi tam risinājumu. "Piedāvāsim abiem klubiem iesaistīties sākot ar ceturtdaļfinālu. Ja izdosies saņemt piekrišanu no abām komandām, tad vēl varētu būt divas savstarpējās spēles, lai noskaidrotu, kura būs pirmā, kura - otrā," tā Lietuvas presei sacījis BBL sporta direktors Sauļus Samulevičs.

Tās nebūšot vienīgās izmaiņas, jo reģiona spēcīgākajā līgā tikšot paplašināts komandu skaits. Šosezon BBL Elites divīzijā piedalījās desmit komandas, bet nākamsezon klāt nāks vēl divas. Vieta tiks piedāvāta BBL Izaicinājuma kausa čempionam Zviedrijas klubam Norčepingas "Dolphins", kam klāt nākšot vēl pa vienai komandai no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

VTB līgā piedalīsies ne tikai "Žalgiris" un "Lietuvos Rytas", bet sagaidāms arī, ka "VEF Rīga", "Ventspils" un "Kalev/Cramo". Par to, kā šīs komandas apvienos spēlēšanu abās līgās, skaidrības neesot, vēsta lietuviešu mediji.

Izmantotie resursi:
basketnews.lt
lrytas.lt

Slēpts komentārs: amstel

  -1 [+] [-]

, 2010-04-13 15:56, pirms 14 gadiem
Nu jā šiem klubiem jau tā visu sezonu ir smagi jākapā Lietuvā un Eiropā, tāpēc nav brīnums, ka tā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-04-13 16:04, pirms 14 gadiem
Ar ko tie sūda leiši ir labāki?
Mums arī būs tāds pats grafiks, kas par to?
Vai nu slēdzam to BBL vai nu visiem vienādi noteikumi!

  -2 [+] [-]

, 2010-04-13 16:06, pirms 14 gadiem
Neviena līga nav spējīga dzīvot, ja tur ikdienā nespēlē labākie.
Kurš ies uz Valmieru pret kautkādiem Zviedriem?
Bet uz Valmieru pret Žalgiri ies!!
Sāk jau NEBL atgādināt..., bet tur vismaz bija CSKA

     [+] [-]

, 2010-04-13 16:21, pirms 14 gadiem
rrrafs rakstīja: Neviena līga nav spējīga dzīvot, ja tur ikdienā nespēlē labākie.
Kurš ies uz Valmieru pret kautkādiem Zviedriem?
Bet uz Valmieru pret Žalgiri ies!!
Sāk jau NEBL atgādināt..., bet tur vismaz bija CSKA
es iešu. ne jau visiem interesē vārds, bet gan uzvara kā tāda pār kādu ārzemju klubu. kad bija spēles ar rytas vai zalgiri, tās tik ļoti nepaņēma kā piemēram ar nevežis, rock, kur izredzes uz uzvaru ir daudz lielākas. protams, uiz lieliem klubiem interesanti paskatīties un papriecāties ka viņu atpūtas režīma spēlei minimāli zaudējām, tomēr vairāk piesaista reāla, saspingta un vajadzīga spēle par uzvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-13 16:28, pirms 14 gadiem
Tad varbūt uzreiz iedot zeltu un sudrabu??? Tikai jāvienojās,kad kungi varēs ierasties pēc medaļām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-14 12:35, pirms 14 gadiem
Nedomaju, ka ta ir laba ideja. Labak butu, ja BBL vairak pie sprices laistu rezervistus un jaunos, lai gust praksi. Ari intrigas zinja interesantak butu skatities lidzigaku komandu speli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja