Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Liepāja/Triobet" un "Valmiera" sāks BBL, tiešraides – Sportacentrs.com

Jānis Pārums

"Liepāja/Triobet" un "Valmiera" sāks BBL, tiešraides – Sportacentrs.com
Arnolds Helmanis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šovakar Baltijas Basketbola līgas (BBL) sezonu uzsāks vēl divas Latvijas komandas – "Liepāja/Triobet" un "Valmiera". Abu klubu spēles tiešraidē demonstrēs portāls Sportacentrs.com.

18:30 Valmiera - Dolphins

Iesildīšanos Baltijas līgai valmierieši iesākuši ar divām uzvarām "Aldaris" Latvijas basketbola līgā. Pirmajā spēlē ar 101:91 tika pieveikta "Latvijas Universitāte", savukārt otrajā mačā tikts galā ar "Jūrmala/Fēnikss" – 79:67. Līderu lomu šogad komandā uzņēmušies Jānis Kaufmanis, Kristaps Dārgais un Raimonds Gabrāns. Kaufmanis, kurš pirmajā LBL spēlē izcēlās ar 35 punktiem, otrajā mačā gan savainojuma dēļ nepiedalījās, toties sastāvā bija valmieriešu jaunieguvumi – no Latvijas čempionu "VEF Rīga" izīrētie Dāvis Geks un Ivars Rihards Žvīgurs.

Šovakar valmieriešiem pretiniekos būs zviedru klubs "Dolphins", kuru pārstāv arī latvietis Edgars Jeromanovs. Jāatgādina, ka šosezon BBL komandas sadalītas trijās apakšgrupās, "Valmiera" un "Dolphins" spēlē vienā grupā ar "Jēkabpili", "Pyirinto" (Somija), "Tarvas", "Tyco Rapla" un "Kalev" (visas - Igaunija),

19:30 Liepāja/Triobet – Barsy

Arī liepājnieki, tāpat kā valmierieši, sezonu Latvijā uzsākuši ar divām uzvarām, kas gan gūtas smagā cīņā. Pirmajā mačā, pateicoties lieliskam otrajam puslaikam, tika likvidēts 21 punkta deficīts un uzvarēta "Jūrmala/Fēnikss" (74:70), savukārt otrajā spēlē pašā galotnē, pateicoties Laura Blaus precīzajam soda metienam, tika gūta uzvara ar 75:74. Produktīvākie šajos mačos bijuši Artis Ate un Arnolds Helmanis, kuri guvuši vidēji spēlē, attiecīgi, 14.0 un 13.0 punktus. Liepājniekiem nupat pievienojies lietuviešu aizsargs Andrius Mažutis, tiesa, lai kļūtu par pilnvērtīgu komandas dalībnieku, viņam vēl jāiztur pārbaudes laiks. Darbībā viņu varēsim vārot jau šovakar.

Kopā ar liepājniekiem un "Barsy", kuru rindās spēlē Reinis Strupovičs, vienā grupā spēlē arī "Šiauliai", "Nevežis", "Lietkabelis" (visas – Lietuva), "Ventspils", "Parnu" (Igaunija). Izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras grupas piecas labākās komandas un viena sestās vietas ieguvēja.

Abas spēles tiešraidē demonstrēs portāls Sportacentrs.com, kā arī Lattelecom interaktīvās televīzijas 411.kanāls Sportacentrs.com TV – "Valmieras" un "Dolphins" spēle televīzijā tiks demonstrēja pilnā apmērā, bet liepājnieku mača tiešraidei pieslēgšanās notiks ap plkst. 20:20.

Izmantotie resursi:
bbl.bet
Latvijas Basketbola savienība
BASKETBOLA KLUBS VALMIERA |

  -3 [+] [-]

, 2013-10-10 15:43, pirms 11 gadiem
Letiņiem jāuzvar, bet viegli nebūs!

     [+] [-]

, 2013-10-10 20:48, pirms 11 gadiem
Tikai par Valmieru,vislatviskāko blici mūsu basī.