Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Ceram, ka Veselovs būs gatavs spēlēt jau piektdien"

Andrejs Siliņš

Teteris: "Ceram, ka Veselovs būs gatavs spēlēt jau piektdien"
Trojs Māršals Bārnijs
Foto: Arvet Mägi, Virumaa Teataja

"Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris pēc komandas zaudējuma Rakverē debijas spēlē Baltijas Basketbola līgā (BBL) uzsvēra veiksmes trūkumu mača izskaņā, kā arī savainojumus, kas lieguši izmantot pilnvērtīgu rotāciju.

"Pietrūka veiksmes un aukstasinības pēdējās spēles minūtēs, pieļāvām vairākas kļūdas. Iespējams, pārāk ātri noticējām uzvarai – pretinieks mūs par to sodīja," maču analizēja jēkabpiliešu galvenais treneris Edgars Teteris. "Jēkabpils" nemācēja noturēt divciparu skaitļa pārsvaru spēles gaitā, tomēr Teteris savējiem pārāk nepārmet. "Visi cīnījās kā lauvas, varu pateikt milzīgu paldies komandai par pašatdevi laukumā."

"Nevienam neko nevaram pārmest, diemžēl traumu dēļ izkrita vairāki spēlētāji, līdz ar to rotācija bija tāda, kāda tā bija. Spēlētāji spēles beigās bija piekusuši, no tā arī veidojās kļūdaini lēmumi, ko pieņēmām spēles izskaņā. Ceram, ka Pāvels Veselovs būs gatavs spēlēt jau piektdien, spēlē gūtā trauma nav smaga," komentēja treneris.

Jēkabpilieši vakar spēlēja bez Kaspara Ciprusa un Oskara Virša, bet Veselovs savainojumu guva jau spēles pirmajā pusē.

Piektdien "Jēkabpilij" mājās jāuzņem Edgara Jeromanova pārstāvētā Norčēpingas "Dolphins" vienība no Zviedrijas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-09 09:16, pirms 11 gadiem
būs labi!