Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:982, Did:0, useCase: 3

NBL Oktobra spēlētāja: Pirgita Pū

NBL Oktobra spēlētāja: Pirgita Pū
Pirgita Pū: oktobrī Nordea basketbola līgas spēlēs vidēji 21,5 punkti.
Foto: basket.ee

Nordeabasketbola līgas klubu treneru balsojumā par Oktobra spēlētāju ievēlēta Tallinas Universitātes aizsardze Pirgita Pū. Čempionāta pirmajā mēnesī viņa palīdzēja komandai uzvarēt divās no četrām spēlēm, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju čempionātā – vidēji spēlē 21,5 punkti (plus 4,3 rezultatīvās piespēles).

Labais sniegums sezonas sākumā tev nodrošinājis Nordea basketbola līgas Oktobra spēlētājas titulu. Vai ceri tā spēlēt visā sezonas garumā?

Esmu smagi trenējusies, lai sasniegtu labu sportisko formu un sezona man sākusies patiešām veiksmīgi. Turpināšu strādāt, lai snieguma kvalitāte nepasliktinātos.

Tallinas Universitātes komanda oktobrī divas reizes uzvarēja un divreiz zaudēja. Kā tu raksturotu komandas kondīciju?

Kopš pagājušās sezonas komandas sastāvs ir mainījies. Pagaidām mēs tikai cenšamies saprast viena otru un mācāmies spēlēt kopā. Bet mērķi ir nopietni un centīsimies sezonas gaitā uzlabot sniegumu.

Kāds ir tavs mērķis šajā sezonā?

Kopā ar komandu iekļūt Nordea līgas Final 6.

  +3 [+] [-]

, 2013-11-01 13:25, pirms 11 gadiem
Labs vārds...

     [+] [-]

, 2013-11-01 13:53, pirms 11 gadiem
Man jau liekas, ka Dita Rozenberga bija pelnijusi vairāk, nekā šitā, jo 16 punkti 13.3 reboundi un 5.3 piespēles ir kas vairāk nekā 21,6 pts. un 4,3 ast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja