Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1032, Did:0, useCase: 3

papildināts Baško-Melnbārdei un "Dynamo" zaudējums pirmajā Eiropas kausa finālspēlē

Baško-Melnbārdei un "Dynamo" zaudējums pirmajā Eiropas kausa finālspēlē
Gunta Baško-Melnbārde
Foto: www.fibaeurope.com Elio Castoria

Gunta Baško-Melnbārde un Kurskas sieviešu basketbola klubs "Dynamo" ceturtdien, 15. martā, Eiropas kausa izcīņas pirmajā spēlē izbraukumā Turcijā zaudēja "Kayseri Kaskispor" komandai ar rezultātu 55:69 (9:14, 13:14, 18:19, 15:22). Lai iegūtu kausu, Kurskas basketbolistēm atbildes spēlē 22. martā jāuzvar ar 15 punktu pārsvaru.

Kaiseri valdīja fināla cienīga atmosfēra. Septiņi tūkstoši līdzjutēju līdz malām piepildīja vietējo arēnu, ar pamatīgu troksni atbalstot savu komandu. Trakajā atmosfērā mājinieces uzvarēja visās ceturtdaļās, sagādājot Kurskai pirmo zaudējumu turnīrā.

 

Gunta Baško-Melnbārde 15 minūšu laikā guva 2 punktus (2p 1/2, 3p 0/2, 1p 0/2), izcīnīja 1 atlēkušo bumbu, pa 1 reizei rezultatīvi piespēlēja, kļūdījās, pārtvēra bumbu, saņēma piezīmi un izprovocēja pārkāpumu.

 

Nevienu metienu no spēles šoreiz neiemeta Anna Petrakova (“Lafayette”), amerikānietes Snova un Džonsone divatā trāpīja tikai 7 no 24 divpunktu metieniem, kā arī desmit reizes kļūdījās. “Dynamo” spēlētājas kopā realizēja 16 no 49 divpunktniekiem, kamēr pretinieces bija precīzas 22 no 38 mēģinājumiem.

 

Kaiseri rindās lauvas tiesu punktu atnesa četras amerikānietes. Tā kā Eiropas kausos var pieteikt tikai divas aizokeāna spēlētājas, situāciju atrisināja fakts, ka Annai De Foržai ir Melnkalnes, bet Latoijai Sandersai – Vācijas pilsonība. Kopā ar Nikolu Senfordi un Doniku Hodžesu viņas savāca 58 punktus.

     [+] [-]

, 2012-03-16 08:34, pirms 12 gadiem
Nu pašvaki! AB stils pār Latviju!