Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:989, Did:0, useCase: 3

U16 izlasei treniņnometne pirms Baltijas jūras kausa izcīņas

 Piektdien Ķeizarmežā septiņpadsmit U16 izlases kandidāti treneru Mārtiņa Fomina, Kaspara Mājenieka un Edgara Toma vadībā pulcēsies uz pirmo treniņnometni, sākot gatavoties Baltijas jūras kausa izcīņai. No 3. līdz 5.janvārim Tallinā spēļu secībā latviešu pretinieki būs Somijas, Zviedrijas un Igaunijas basketbolisti.

 

U16 izlases kandidātu sarakstā minēti gandrīz 30 spēlētāji, no kuriem uz pirmo treniņnometni uzaicināti 17. Vairāki ārstē savainojumus, daži atrodas ārzemēs un tiks pārbaudīti kādā no nākamajiem darba cēlieniem.

U16 izlases treneris Mārtiņš Fomins:

„Kandidātu sarakstu un darba grafiku saskaņojām ar U16 izlases galveno treneri Artūru Štālbergu, kurš sezonas laikā ir aizņemts pamatdarbā Ukrainas klubā. Būs septiņi treniņi, to laikā noskaidrosim 12 spēlētājus, kuri dosies uz Baltijas jūras kausa izcīņu Tallinā. Šoreiz asāka konkurence būs „garajā galā” – starp uzbrucējiem un centriem.

Salīdzinot ar šī vecuma puišu pirmo startu Baltijas kausa izcīņā pirms diviem gadiem, kandidātu loks ir paplašinājis un arī mazliet pamainījies. Garantētas vietas izlasē pagaidām nav nevienam, sava lietderība jāpierāda treniņos un pārbaudes spēlēs.”

Uz treniņnometni uzaicināti: Žanis Jankovskis, Verners Kohs, Aivis Lēmanis (visi Ventspils Spars), Renārs Birkāns, Kristers Zoriks, Mārcis Saulītis, Miks Antoms (visi BJBS Rīga/DSN), Reinis Morics, Rihards Bērziņš (BJBS Rīga/Pārdaugava), Artūrs Ģērmanis (BJBS Rīga/Rīdzene), Zigmārs Raimo (Madona), Kārlis Garoza (Saldus), Eduards Kučinskis, Ralfs Gulāns, Madars Kokins (visi Ogres BS), Pauls Bērziņš (Talsi), Henrijs Fiņķis (Ķeizarmežs).

Baltijas jūras kausa izcīņā piedalās U16 un U18 puišu un meiteņu izlases no Igaunijas, Latvijas, Somijas un Zviedrijas.  

  +2 [+] [-]

, 2012-12-27 17:42, pirms 12 gadiem
Jāieliek visi 30 kandidāti... Pagaidām izskatās nabadzīgi...

  -2 [+] [-]

, 2012-12-27 23:45, pirms 12 gadiem
Kristaps Feikners U16 pie VEF skolas U17 ar pa 30min spēlē.

  -2 [+] [-]

, 2012-12-28 01:22, pirms 12 gadiem
skorpio rakstīja: Jāieliek visi 30 kandidāti... Pagaidām izskatās nabadzīgi...
nabags esi tikai tu. gan jau pats esi kapājus visās izlasēs un baigais specs esi šajās lietās, ne?

     [+] [-]

, 2012-12-28 01:42, pirms 12 gadiem
Pēdējo gadu spēcīgākais vecis Gorbants nav izlasē pie kandidātiem. Interesanti.

R.Silarājam vajadzēja vadīt U-16 izlasi, jo Štālbergs tikai tāds puišelis ir.

     [+] [-]

, 2012-12-28 07:42, pirms 12 gadiem
Basis09 rakstīja: Pēdējo gadu spēcīgākais vecis Gorbants nav izlasē pie kandidātiem. Interesanti.

R.Silarājam vajadzēja vadīt U-16 izlasi, jo Štālbergs tikai tāds puišelis ir.
tu tiešām neredzi ? tur ir rakstīts, ka tiks pārbaudīti kādā no nākošajiem posmiem ! Un ja Silarājs ir labāks, tad kādēļ viņš strāda LV ar jauniešu komandu ???

  +1 [+] [-]

, 2012-12-28 15:01, pirms 12 gadiem
E_Lazdups rakstīja: Pilnībā piekrītu LancmanisKr. Treneri manuprāt ir bez pilnīgas pieredzes. LBS ir pilnīgi neprofesionāļi ja var pieņemt par izlases treneriem slaistu baru. Ja tika minēts, ka tiks skatīta statistika, tad kāpēc nevar ar stabilu double - double tikt kandidātos ? ! Ieteiktu padomāt treneriem par spēcīgu 4. nummuru nevis kaut kādu tirlaku Bērziņu, ko stumda postā kā mazu palaistuvi.
Ceru, ka tie , kas ir iekļauti tajos 30 kandidātos būs spēcīgāki.


Paldies
jūū vecīt, treneri tur galīgākie nabagi. Mārtiņš Fomins un Kaspars Mājenieks vienkārši nekur nederīgi treneri. tu bērns vispār ar galvu domā?? ko tu gribēji, lai izlasi trenē kautkāds Fils vai Coach K??

     [+] [-]

, 2012-12-28 15:02, pirms 12 gadiem
zinaīda rakstīja: jāsaka slavenais teiciens - katrs pats savas laimes kalējs. pēc tavas porfila bildes var redzēt, ka esi savas pilsētas patriots, bet nevajag jau nolaisties līdz tik zemam līmenim un vervelēt, ka no tavas pilsētas tur baigie naži nāk. vot tas Raimo vēl jā, viņš stabili ir pelnīji vietu izlasē, bet nu ne jau tu tagad te visu Madonas komandu ievilksi izlasē. lūk tas ir ļoti jēli!
un runājot par Ogres komandu, tad varu tevi apgaismot, jo tas, ka viņi ir 7 vietā, nebūt nenozīmē, ka tur spēlē atsaldētu spēlētāji. Kučinskis ir līgas labākais piespēļu dalītājs. tas tev tā kā liekas nesvarīgi? nu ja tā, tad labāk vien turpini fanot par savu Madonu.
bēriņš, antoms, viņi spēlē komandās , kuras ir pirmajā 3niekā Latvijā ! Un priekš tā stati nav slikti , ja paskatās cik izlases kandidātu vēl ir no tām komandām ! Kučinskis, pirmā vieta rezultatīvajās piespēlēs, tas komentārus neprasa

     [+] [-]

, 2012-12-28 17:55, pirms 12 gadiem
hater00 rakstīja: tu tiešām neredzi ? tur ir rakstīts, ka tiks pārbaudīti kādā no nākošajiem posmiem ! Un ja Silarājs ir labāks, tad kādēļ viņš strāda LV ar jauniešu komandu ???
Redzu, redzu, bet tad varēja visus uzrakstīt. Jauniešu un pieaugušo baskets ir atšķirīgs, takā iekal sava cāļa izmēra smadzenītēs šo faktu!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-28 18:07, pirms 12 gadiem
E_Lazdups rakstīja: Daudz nedirsies skūtais mērkaķi! Pasaki to dzīvē man sejā. Treneri ir bērni ja nemāk atšķirt stabilu double - double veci un parastu pagalma tirlaku, strētboleri. Treneriem ir krasi jāmaina dzīves skatījums, jo tā ir Latvijas basketbola nākotne ! ! ! !
Pāši spēlējāt Madonā, tad nebūtu ar saviem vārdiem rakstījuši. Iesaku personīgi uzrakstīt Fominam un aprunāties. Ja savas komandas treneris nevar to izdarīt, tad jārīkojas pašam. Ar gudru spriedelēšanu šeit var tikai par Jums pasmieties.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-29 05:09, pirms 12 gadiem
P.S Gan jaw Bekers kursh cits i tad dzens