Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:989, Did:0, useCase: 3

U16 izlase: Eiropas kadetu čempionātam turpina gatavoties 16 spēlētāji

U16 izlase: Eiropas kadetu čempionātam turpina gatavoties 16 spēlētāji
Zigmārs Raimo un Latvijas U16 izlase: sākas otrais posms, gatavojoties Eiropas kadetu čempionātam.
Foto: tbf.org

Otrdien 2.jūlijā Kandavā sākas Latvijas U16 izlases otrā treniņnometne, gatavojoties Eiropas kadetu čempionātam. Galvenais treneris Mārtiņš Fomins un viņa palīgi Edgars Toms un Juris Petrovs izraudzījušies 16 spēlētājus, kuri turpinās treniņus. Eiropas U16 čempionāts no 8. līdz 18.augustam risināsies Kijevā.

Latvijas U16 izlases galvenais treneris Mārtiņš Fomins:

„Pirmā treniņu cikla beigās ar pamatspēkiem nospēlējām pārbaudes maču ar LBL2 komandu RSU, bet citi kandidāti Tallinā piedalījās Igaunijas olimpiskās komitejas rīkotā miniturīrā ar Somijas un Igaunijas kadetu izlasēm. Visiem bija iespēja sevi parādīt.

No 20 spēlētājiem, kuri piedalījās pirmajā nometnē treniņus turpinās 15 plus vēl arī Džeiks Krūmiņš, kurš tikai ap Jāņiem atgriezās no Spānijas un bija nopelnījis dažas brīvdienas.

Kandavā trenēsimies divas nedēļas un šai laikā aizvadīsim četras pārbaudes spēles ar Somijas un Baltkrievijas kadetu izlasēm. Jūlija beigās Latvijā notiks Baltijas kausa izcīņa. Kā ceturtā komanda šoreiz uzaicināta Turcijas kadetu izlase, ar kuru sacentīsimies arī vēl vienā pārbaudes spēlē.”

Janvārī Latvijas U16 izlase izcīnīja 2.vietu Baltijas jūras kausa izcīņā Tallinā un 7.vietu 12 komandu turnīrā Turcijas pilsētā Sakarijā.

U16 izlases kandidāti: Renārs Birkāns, Artūrs Strautiņš, Miks Antoms, Kristers Zoriks (visi – BJBS Rīga/DSN), Mārcis Saulītis (Kandava – BJBS Rīga/DSN) , Tomass Vegners (Jūrmala – BJBS Rīga/DSN), Žanis Jankovskis, Verners Kohs (Ventspils Spars), Kārlis Edvards Garoza, Dāvis Gūtmanis (Saldus), Rihards Bērziņš, Eduards Hāzners (BJBS Rīga/Pārdaugava), Arnolds Krauklis (visi BJBS Rīga/Rīdzene), Zigmārs Raimo (Madona), Džeiks Eduards Krūmiņš (Ķeizarmežs) un Madars Kokins (BS Ogre). 

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 12:31, pirms 11 gadiem
Nesaprotu, kāpēc treneris Fomins no savas komandas, Rīgas DSN, uz kandidatūru ielūdz sešus(!) spēlētājus, bet no pārējām komandām tikai pa vienam, diviem. Labi, es saprotu, viņi ir čempioni, bet vai tad LV izlasē ir 6 spēlētāji no VEF? Nedomāju gan.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-02 13:31, pirms 11 gadiem
Ko izlase dara Zoriks? 98.gads un,manuprat, nav ar neko labaks,piemeram, par Kucinski no Ogres vai Ponomarenko no Pardaugavas.
Vel nesaprotu,kur ir Gorbants? Paganusa gada SJBL mvp?

     [+] [-]

, 2013-07-02 14:26, pirms 11 gadiem
Nav piemēri nekur tālu jāmeklē, U18 izlāsē(Mazurs) no VEF skolas ir 7 cilvēki 12niekā. Ja treners uzskata ka tie spēlētāji ir līmenī tad arī viņi ir, nevis viens gudrīts sēž un dir* kapēc tas ir paņemts un kapēc tas nav!!!
quatro rakstīja: Nesaprotu, kāpēc treneris Fomins no savas komandas, Rīgas DSN, uz kandidatūru ielūdz sešus(!) spēlētājus, bet no pārējām komandām tikai pa vienam, diviem. Labi, es saprotu, viņi ir čempioni, bet vai tad LV izlasē ir 6 spēlētāji no VEF? Nedomāju gan.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 15:16, pirms 11 gadiem
wils23 rakstīja: Nav piemēri nekur tālu jāmeklē, U18 izlāsē(Mazurs) no VEF skolas ir 7 cilvēki 12niekā. Ja treners uzskata ka tie spēlētāji ir līmenī tad arī viņi ir, nevis viens gudrīts sēž un dir* kapēc tas ir paņemts un kapēc tas nav!!!
Tur jau tā lieta... Manuprāt, treneris nemaz neuzskata, ka spēlētāji ir līmenī. Viņš vienkārši patur "savējos". Birkāns un Strautiņš nav diskutējami, tie ir vajadzīgi. Antoms un Saulītis - garie, pieņemami, bet Zoriks un Vēgners... Nesaprotu.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-02 21:04, pirms 11 gadiem
Gorbantam traumas visādas
Monster&Energy rakstīja: Ko izlase dara Zoriks? 98.gads un,manuprat, nav ar neko labaks,piemeram, par Kucinski no Ogres vai Ponomarenko no Pardaugavas.
Vel nesaprotu,kur ir Gorbants? Paganusa gada SJBL mvp?

  +2 [+] [-]

, 2013-07-02 22:46, pirms 11 gadiem
Nba fans rakstīja: Gorbantam traumas visādas
Aizbrauca uz Tallinu un pret igauņiem salika 20. Traumas netraucēja, vienkārši trenerim prāts par īsu.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-02 22:50, pirms 11 gadiem
Ļoti nekorekta treneru darbība! Ņem izlasē savējos audzēkņus, bet citiem nedod iespēju kgan ir labāki! Rodas jautājums, vai izlase nesastāv no DSN? Trenerim Edgaram arī viela pārdomām, ko izlasē dara bērziņš? Šausmīgi, kauns skatīties. Izlasē pat panemtu fiziski vājāki spēlētāji, kas pēc citu teiktā nav neko parādījuši! Iepriekšējiekanidāti izkatījās spēcīgaki par dažiem labiem! Traki, bet dzīvē vienmēr savējos pavilks uz augšu. Kauns, publisjs fuj!