Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1133, Did:0, useCase: 3

Artūrs Štālbergs: Nogurums nav iemesls, lai nolaistu rokas

Artūrs Štālbergs: Nogurums nav iemesls, lai nolaistu rokas
Artūrs Lūsis: 18 punktu Latvijas U20 izlases spēlē ar Kanādas studentiem.
Foto: fiba.com

Latvijas U20 vīriešu izlase otrajā pārbaudes turnīrā Ķīnā finišēja ar trim zaudējumiem. Pēdējā mačā latvieši zaudēja turnīra uzvarētājiem Kanādas studentu izlasei – 61:102 (17:26, 28:50, 49:76). No svētdienas līdz otrdienai tiks izspēlēts vēl viens turnīrs. Latvijas komanda gatavojas Eiropas U20 čempionātam, kas no 9. līdz 21.jūlijam notiks Tallinā.

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Artūrs Štālbergs:

„Kanādieši ir mūsu kvarteta stiprākā komanda, un šodien laukumā viņu pārsvars izpaudās gandrīz visos spēles elementos. Netikām galā aizsardzībā, daudz punktus ielaidām no ātrajiem uzbrukumiem, zaudējām divcīņas viens pret vienu.

Ļāvu atpūsties Kasparam Vecvagaram un Ingum Jakovičam. Ar pirmā numura pienākumiem itin labi tika galā Roberts Krūmiņš, bija ļoti daudz brīvu metienu no distances, taču trāpīt varēja viens pats Artūrs Lūsis. Trīspunktnieki 6/32... Acīmredzot esam sliktā fiziskajā kondīcijā.

Sestdien vienīgajā brīvdienā būs baseins un pirts. Pēc tam pēdējā turnīrā būs iespēja parādīt, kas mēs esam – cīnītāji vai bumbotāji. Ņemot vērā, ka šajos turnīros mums darīšana ar trīs četrus gadus vecākiem pretiniekiem, es varu saprast un piedot kļūdas un neveiksmes. Taču absolūti neapmierina tas, ka man jāpaceļ balss, lai spēlētāji sāktu darīt elementāras lietas, kas jāpaveic, par spīti pretinieku pārsvaram augumos un meistarībā. Piemēram, atbloķēt savus  pretspēlētājus pie sava groza. Nogurums nedrīkst būt iemesls, lai nolaistu rokas un necīnītos.”

Latvijas komandā spēlēja un punktus guva: Roberts Krūmiņš 7, Toms Leimanis 4, Klāvs Strazdiņš 6, Artūrs Lūsis 18, Andrejs Gražulis 8; Roberts Krastiņš 6, Edgars Štelmahers 3, Pēteris Rēķis 9, Elvis Endzels, Iļja Gromovs, Rihards Pāže, Rihards Ginters. Nespēlēja Kaspars Vecvagars un Ingus Jakovičs. 

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-14 23:04, pirms 11 gadiem
Kas ar Strazdiņu notiek?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja