Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1133, Did:0, useCase: 3

U20 sieviešu izlase atgriežas Eiropas čempionāta virslīgā!

U20 sieviešu izlase atgriežas Eiropas čempionāta virslīgā!
Kate Aizsila un Latvijas U20 izlase: nodrošināta trešā vieta Eiropas U20 čempionāta B līgas turnīrā.
Foto: FIBAEurope.com

Eiropas U20 čempionāta B līgas turnīrā jau pirms pēdējās spēļu dienas noskaidrojušās trīs pirmo vietu ieguvējas, kuras izcīnījušas tiesības 2014.gada vasarā spēlēt A līgas turnīrā - Beļģijas, Čehijas un Latvijas U20 komandas. Latvietes (5 uzvaras) teorētiski vēl var panākt Portugāles vienība, taču mūsu komandai priekšroku nodrošina uzvara savstarpējā spēlē. Latvijas U20 komanda A līgā atgriežas pēc gadu ilga pārtraukuma.

Desmit no Albenā spēlējušajām Latvijas basketbolistēm U20 čempionātā varēs spēlēt arī nākamgad (vecuma cenza augšējo robežu šogad sasniegušas tikai Guna Lagzdiņa un Sabīne Dukāte).

Latvijas U20 izlasē spēlēja basketbolistes, kuras sportistu gaitas sākušas Rīgas sporta skolās Rīdzene, TTP un 3.BJSS, basketbola klubā Kolibri, kā arī Valmierā, Ventspilī un Tukumā. Šosezon U20 izlases dalībnieces spēlējušas komandās TTT Rīga, TTT Juniores, RTU/Merks un Kolibri/47.vsk, kā arī Lietuvas komandā Sūduva.

Komandas galvenais treneris Aivars Vīnbergs iepriekš astoņus gadus vadījis sieviešu valstsvienību, kā arī bijis Latvijas U20 izlases un studentu  izlases galvenais treneris. Viņa palīgiem Ilzei Osei-Hlebovickai un Armandam Misum šis bija pirmais turnīrs Latvijas izlases trenera statusā..

  +2 [+] [-]

, 2013-07-13 22:06, pirms 11 gadiem
Prieks, ka izdevās atgriezties A divīzijā! Nākošajā čempī tagad būs uzdevums neizkrist, lai atkal nebūtu jācīnās par tikšanu atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-13 22:19, pirms 11 gadiem
Urrā, bet tagad īsa atpūta, un uz priekšu A divīzijā. Puiši rāda piemēru, bet Jūs taču esiet labākās .....