Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1133, Did:0, useCase: 3

Aivars Vīnbergs: Pēdējā spēlē uzvaras izcīnīšanai vajadzēs labāku kvalitāti

Aivars Vīnbergs: Pēdējā spēlē uzvaras izcīnīšanai vajadzēs labāku kvalitāti
Guna Lagzdiņa: 20 punkti, 12 atlēkušās bumbas un Latvijas U20 izlases uzvara Eiropas čempionāta spēlē ar Maķedonijas komandu.
Foto: fibaeurope.com

Latvijas U20 sieviešu izlase Eiropas čempionāta B līgas turnīrā Bulgārijas pilsētā Albenā priekšpēdējā spēlē izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas – pār Maķedonijas izlasi 71:48 (25:8, 34:21, 54:30). Pēdējā spēlē svētdienplkst.20:30 Latvijas komanda spēlēs ar Bulgārijas izlasi. Uzvara garantēs trešo vietu un ceļazīmi uz Eiropas čempionāta A līgu.

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Aivars Vīnbergs:

„Gan iepriekšējo spēļu statistika, gan augumu parametri nepārprotami norādīja, ka šajā spēlē mēs esam favorīti. Pašā sākumā izdevās to apstiprināt, iegūstot solīdu pārsvaru. Uzdevums bija tādā garā turpināt, lai nepiedzīvotu nepatīkamus pārsteigumus.

Pavisam bez kvalitātes kritumiem neiztikām. Par laimi, pretinieces netika tuvāk par 11 punktiem. Nespēlējam tik labi, lai varētu atļauties kādā epizodē nedarboties ar pilnu atdevi. Un – ja rīt obligāti būs vajadzīga uzvara pār Bulgārijas komandu, spēles kvalitātei vajadzēs būs labākai.

Noskaņojamies izšķirošajai cīņai un labi, ka viss atkarīgs tikai no pašiem. Tiesa, konkurentes var atvieglot mums dzīvi – ja sestdien vakarā Bulgārija zaudēs Čehijai, bet Portugāle – Beļģijai, mums trešo vietu vairs nevarēs atņemt. Tomēr visdrošāk ir paļauties tikai uz sevi.”

Latvijas komandas statistika un turnīra tabula: basket.lv/jaunatnes_izlases/sieviesu_u20_izlase/show-nt-tournament/?nt_league_id=1363&nt_season_id=9243

     [+] [-]

, 2013-07-13 21:03, pirms 11 gadiem
Pareizi,visdrošākais ir paļauties uz sevi,vai komandasbiedriem,nevis cerēt kā mīkstie,ka pretinieks to spēli zaudēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja