Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1133, Did:0, useCase: 3

Aivars Vīnbergs: Iespējams, stiprākie pretinieki jau palikuši aiz muguras

Aivars Vīnbergs: Iespējams, stiprākie pretinieki jau palikuši aiz muguras
Asnāte Fomina un U20 izlase: Eiropas čempionāts sākts ar diviem zaudējumiem.
Foto: FIBAeurope.com

Latvijas U20 sieviešu izlase Eiropas čempionāta B līgas turnīrā Bulgārijas pilsētā Albenā otrajā spēlē zaudēja Beļģijas U20 komandai – 65:70 (25:20, 37:31, 52:50). Latvijas komandas nākamās pretinieces: Lielbritānija (8.), Izraēla (9.), Rumānija (10.), Portugāle (12.), Maķedonija (13.) un Bulgārija (14.jūlijā).  Deviņas komandas izspēlēs apļa turnīru, trīs labākās iegūs tiesības 2014.gada vasarā spēlēt A līgā.

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Aivars Vīnbergs:

„Šodienas spēle bija kā otrā sērija mūsu mačam ar Čehijas vienību. Labi sākām, panācām  gandrīz desmit punktu pārsvaru, bet tad, pēc manas kolēģes Ilzes Oses-Hlebovickas vārdiem, meitenes pašas nobijās no tā, ka ir vadībā.

Pazuda agresivitāte. Pretinieces uzlika zonas aizsardzību, bet mūsu meitenes baidījās mest uz grozu vai izdarīt agresīvas piespēles uz groza apakšu, kas spēles sākumā deva labus rezultātus. Bija daudz lieku piespēļu un beigās nesagatavoti metieni no neērtām pozīcijām. Visas it kā cenšas un cīnās, bet pagaidām neviena vēl nav pieteikusies par līderi sarežģītās situācijās, kura ar sportisku nekaunību spētu uzņemtie iniciatīvu. Beļģietēm līderes ir bijušas visās spēlēs un tās nepievīla arī šodien.

Sākt čempionātu ar diviem zaudējumiem  ir ļoti nepatīkami, taču, iespējams, esam nospēlējuši ar visstiprākajām turnīra komandām. Tas gan nenozīmē, ka turpmāk mums klāsies vieglāk. Visas izlases te cīnās, visas var sagādāt problēmas. Esam parādījuši konkurentēm, kā mūs var apspēlēt un tagad nākamajos mačos meitenēm jābūt gatavām, ka pretinieces spēlēs tieši tā, kā mums nepatīk.

Ceru, ka mūsu komandas spēlē parādīsies vairāk pozitīvu emociju, sportiskas iedvesmas, atraktivitātes. Pagaidām daudz kas no tā, ko treniņos un pārbaudes mačos slīpējām, spēļu spriedzē aizmirstas. Noteikti varam spēlēt labāk.”

Latvijas komandas statistika, kalendārs un turnīra tabula: Sieviešu U20 izlase

  +1 [+] [-]

, 2013-07-06 23:12, pirms 11 gadiem
Varbūt vajag kaut ko mainīt??? Kāpēc rezultatīvākā spēlētāja sēž uz soliņa? īstenībā nekas nemainās....2 spēles un viens un tas pats..Sorry bet nesaprotu!

     [+] [-]

, 2013-07-06 23:53, pirms 11 gadiem
AIVAR, GUDRI DI*ST NAV MALKU CIRST!!!