Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1133, Did:0, useCase: 3

Čukste: Rīt būs jauna diena un iespēja reabilitēties

Čukste: Rīt būs jauna diena un iespēja reabilitēties
Digna Strautmane: 14 punktu un 9 atlēkušās bumbas spēlē ar Krievijas kadetēm.
Foto: Rihards Streiķis

Latvijas U16 meiteņu izlase Bulgārijas pilsētā Varnā Eiropas U16 čempionāta otrajā spēlē zaudēja Krievijas kadetēm – 39:90 (15:23, 19:47, 21:71). Latvijas vienībai ir viena uzvara divās spēlēs un B apakšgrupas turnīra pēdējā kārtā sestdien plkst.20:30 spēlēs ar Turcijas komandu. Trīs pirmo vietu ieguvējas turpinās cīņu par medaļām un četrām ceļazīmēm uz pasaules U17 čempionātu, ceturtā komanda – par 9.-16.vietu.

Latvijas U16 izlases galvenais treneris Ainārs Čukste:

„Šī mums bija ļoti neveiksmīga diena, bet varbūt pat labi, ka tāda iekrita pret Krievijas izlasi, nevis rīt, kad mums būs ļoti svarīga spēle ar Turcijas komandu.

Pirmajās minūtēs laukumā bija relatīvs līdzsvars. Tad Krievijas izlase cieši noslēdza sava groza apakšu, bet no distances mēs totāli nevarējām trāpīt. Plus ļāvām pretiniecēm ieskrieties, turklāt, visu cieņu, viņas arī ļoti precīzi meta pat brīžos, kad izdevās aizsardzībā nospēlēt labi.

Redzot, ka šodien pretinieces apturēt neizdosies, diezgan ātri sāku eksperimentēt ar sastāvu un taktiku. Nav patīkami zaudēt ar tik lielu starpību, taču varbūt pat labi, ka tik neveiksmīga spēle mums iekrita tieši pret visspēcīgākajām pretiniecēm.

Rīt būs jauna diena un jauna spēle, kurā mums būs nepieciešama uzvara pār Turcijas kadetēm. Pretiniecēm atkal būs augumu pārsvars, bet meistarības ziņā viņas liekamas līdzās Zviedrijas komandai, kuru mums izdevās pieveikt. Viegli nebūs, bet – būs iespēja reabilitēties.”

Latvijas U16 izlases statistika, tabula un spēļu grafiks: basket.lv/jaunatnes_izlases/sieviesu_u16_izlase/show-nt-tournament/?nt_league_id=1453&nt_season_id=9323

  +1 [+] [-]

, 2013-08-02 18:37, pirms 11 gadiem
Ja rīt izdosies, viss Ok!

  -1 [+] [-]

, 2013-08-02 21:04, pirms 11 gadiem
Pēc tāda rezultāta laikam jābrauc mājās...