Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1133, Did:0, useCase: 3

U16 izlases: uz Tallinu pēc Baltijas jūras kausiem

 No ceturtdienas līdz sestdienai Tallinā risināsies tradicionālā Baltijas jūras kausa izcīņa U18 un U16 grupās, kurā piedalās Latvijas, Igaunijas, Somijas un Zviedrijas puišu un meiteņu izlases. Latvijas komandu sastāvus pirmie nosaukuši kadetu izlašu treneri. 

 

Latvijas U16 meiteņu izlases galvenais treneris Ainārs Čukste:

„Komandas kodols kopš sezonas sākuma rūdījies Latvijas – Igaunijas sieviešu čempionātā, kur pirmajā aplī izcīnījām trīs uzvaras. Tallinā novērtēsim, kā izskatāmies uz vienaudžu fona. Interesanti, ka ar Zviedrijas izlasi spēlēsim vienā grupā arī Eiropas čempionātā augustā Varnā. Būs interesanta izlūkošana ar kauju.

No komandas kodola spēlētājiem uz Tallinu nebrauc Kristiāna Rikveile, kuras savainotajam cirksnim nepieciešama pārbaude. Pārbaudīsim divas spēlētājas, kuras līdz šim nav piedalījušās izlases spēlēs – daugavpilieti Tatjanu Savicku un valmierieti Aneti Ozolu. Abām ir iespēja parādīt, ko prot un cik ātri viņas spēj iekļauties komandā.”

Latvijas U16 meiteņu izlases sastāvs: aizsardzības spēlētājas – Amanda Betlere (BS Rīga/TTP), Sindija Kudule, Annija Einere (BS Rīga/Pārdaugava), Anete Ozola (Valmiera), uzbrucējas – Paula Strautmane, Marta Jančevska (abas BS Rīga/Rīdzene), Laura Grabe (BS Rīga/Pārdaugava),  Linda Svenne (BS Rīga/TTP), Elīna Grinberga (Ogre), Tatjana Savicka (Daugavpils), centra spēlētājas – Digna Strautmane (BS Rīga/Rīdzene), Anna Dreimane (Alūksne/Rīdzene)

Latvijas U16 puišu izlases treneris Mārtiņš Fomins:

„Pirmajā treniņnometnē pirms Jaungada piedalījās 18 spēlētāji – 17 iepriekš nosauktajiem pievienojās arī Džeiks Krūmiņš, kurš no Spānijas atbraucis brīvdienās. Labi pastrādājām turoties pie galvenā trenera Artūra Štālberga plāna - akcentējot ātru pāreju no aizsardzības uzbrukumā un ātru atgriešanos aizsardzībā. Treniņcīņas bija noderīgas visiem, arī tiem, kuri šoreiz uz Tallinu nebrauks.

Mums, treneriem, bija grūti izšķirties, kurus spēlētājus šoreiz atstāt mājās, un visiem likām pie sirds, ka ceram uz viņiem nākotnē – tikai nopietni jāstrādā treniņos un jābūt sekmīgiem mācībās. Līdz Eiropas čempionātam sastāvā noteikti būs pārmaiņas, turklāt ir vērts atcerēties, ka ar U16 izlasi lielais basketbols tikai sākas, nevis beidzas – spēlētāji, kuri pagaidām neiztur konkurenci, cītīgi strādājot, savu lielo iespēju sagaidīs vēlāk.”

Latvijas U16 puišu izlases sastāvs: aizsargi - Renārs Birkāns, Kristers Zoriks (BS Rīga/DSN), Žanis Jankovskis (Venspils), Ralfs Gulāns (Ogre), uzbrucēji - Verners Kohs (Ventspils), Reinis Morics (BS Rīga/Pārdaugava), Zigmārs Raimo (Madona), Pauls Bērziņš (Talsi), Džeiks Eduards Krūmiņš, centri - Mārcis Saulītis, Miks Antoms (abi BS Rīga/DSN), Rihards Bērziņš (BS Rīga/Pārdaugava).

Baltijas jūras kausa izcīņa Tallinā risināsies devīto reizi. 

     [+] [-]

, 2013-01-02 22:28, pirms 11 gadiem
Brīnos kā Kučinskis netika , sezonas pirmajā apli bija labākais Asistos un Gadu Jaunaks , Zoriks tika .

     [+] [-]

, 2013-01-02 22:47, pirms 11 gadiem
IndansNBA rakstīja: Brīnos kā Kučinskis netika , sezonas pirmajā apli bija labākais Asistos un Gadu Jaunaks , Zoriks tika .
Ko gan tie assisti nozīmē Jaunatnē..