Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2593, Did:0, useCase: 3

Dubultamatieru līga: 15.spēļu nedēļa

dubultamatieri
dubultamatieri

Dubultamatieru līga: 15.spēļu nedēļa
"Ballzy Mārupe" izcīnīja uzvaru mājās pret BA "Turība"-2.

Aizvadītas 15 spēles.

Nedēļas izcilnieki

Punkti: Ģirts Lediņš (Marels Būve), Rihards Dubrovskis (Pārdaugava) – 31

Efektivitāte: Reinis Egle (BK Upesciems) - 42

Atlecošās bumbas: Reinis Egle (BK Upesciems), Edgars Buļs (Optibet Traktors) - 17

Rezultatīvas piespēles: Māris Brīdiņš (VCG ekspertu grupa) - 10

Pārtvertas bumbas: Jānis Blaubergs (BK Ķekava/ThermoKid) - 8

Bloķēti metieni: R.Egle (Upesciems), T.Austrums (VCG), E.Tambergs (Ūpis) - 3

3 punktu metieni: Jānis Iškāns (Optibet Traktors) – 5/9

Soda metieni: Rihards Dubrovskis (Pārdaugava) – 11/11

TOP 3 notikumi

Ballzy Elites grupa

1. Turnīra līderi BK “Sonora” ar uzvaru mājas spēlē pret trešās vietas īpašnieci “Latvijas Gāzi” reabilitējās par neizteiksmīgo iepriekšējo nedēļu. Uzvarētāju sastāvā Juris Patmalnieks uz soda metiena līnijas stājās 18 reizes, kas bija vairāk nekā visa pretinieku komanda kopā. Jau nākamajā nedēļā “Sonoru” gaida izbraukums pie ceturtajā vietā esošās “Kursa MRU/Mārupe”.

2. Otro nedēļu pēc kārtas saspringtā galotnē zaudējumu piedzīvoja BK “Upesciems”. Šoreiz pagarinājumā tika atzīts vicelīderu “Cavendish” pārākums. Nākamajās trijās spēlēs “Upesciemu” sagaida spēles ar tuvākajiem konkurentiem tabulā.

3. Divas uzvaras pēc kārtas izcīnījuši pirmajā pusgadā neuzvarējušie “Ballzy/Mārupe”. Šajā nedēļā viņi mājās, neskatoties uz mazrezultatīvo ceturto ceturtdaļu, pieveica BA “Turība”-2. Miniuzvaru sērija gan pārtrūka pēc divām dienām pret “Kursa MRU/Mārupe”. Tomēr pēc šīs nedēļas play-off cerības joprojām ir reālas.

1.līga

1. BK “Marels Būve” Bulduros pārtrauca turnīra līderu “Krown/LG” septiņu uzvaru sēriju, kura aizsākās novembra vidū. Mājnieki tā arī nespēja tik galā ar “Marels Būve” līderi Ģirtu Lediņu, kurš guva 31 punktu. Neskatoties uz zaudējumu “Krown/LG” saglabā līderpozīcijas, jo tuvāko sekotāju spēle tika pārcelta. “Marels Būve” ar bilanci 7-7 un trim uzvarām pēc kārtas atrodas astotajā pozīcijā.

2. Ceturto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja DzSK “Lokomotīve”, kuriem šoreiz kāju priekšā aizlika “VCG ekspertu grupa”. “Dzelzceļnieki” pēc šīs neveiksmes noslīdējuši jau uz sesto pozīciju. “Ekspertiem” šis bija ceturtais panākums sezonā, kas šobrīd dod dalītu desmito vietu.

3. Ar uzvaru mājās pret “Wiseadvice.lv” vēl vairāk turnīra tabulas vidusdaļu samezglojuši “Elektrum”. Uzvarētājiem izdevās pārtraukt triju zaudējumu sēriju, kas šobrīd no play-off zonas šķir par trim uzvarām.

2.līga

1. Ar vienpadsmito piegājienu pie pirmās uzvaras izdevies tikt “Ūpis” komandai. Atspēlējot 19 punktu deficītu turnīra pastarīši viesos uzveica otrajā vietā esošo “Stopiņu” vienību. Jau pirms nedēļas “Ūpis” lika panervozēt trijniekā esošajai “Pārdaugavas” komandai. Neskatoties uz pirmo panākumu “Ūpis” joprojām ieņem tabulas noslēdzošo pozīciju.

2. Rezultatīvā spēlē, kur abām komandām pārmaiņus izdevās pārņemt iniciatīvu, “Pārdaugava” savā laukumā uzvarēja “Optibet Traktors”. Uzvarētājiem lielu artavu deva precizitāte no soda metiena līnijas, jo izdevās trāpīt 17 no 18 mēģinājumiem. “Pārdaugavai” šis panākums ļāva pacelties uz otro pozīciju, bet “Traktors” saglabā astoto vietu.

3. Turnīra līderi “Emerald Zalaris” viesos dabūja pamatīgi pasvīst ar piektajā vietā esošo “Cosmoss”. Pie līdzīga pirmā puslaikā ādažnieki ieguva pārsvaru otrajā, novedot spēli līdz kārtējai uzvarai. Nākamajās divās spēļu nedēļās viņiem pretiniekos būs komandas, kuras atrodas ārpus play-off zonas.

Mūsu atbalstītāji un sadarbības partneri šosezon ir “Ballzy,”LEIFHEIT”, “Krown”, “OlyBet”.