Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2593, Did:0, useCase: 3

Dubultamatieru līga: 22.spēļu nedēļa

dubultamatieri
dubultamatieri

Dubultamatieru līga: 22.spēļu nedēļa
"Leifheit/Latvijas Universitāte" pēc šīs nedēļas uzvaras kļuvuši par Elites grupas regulārā turnīra uzvarētājiem.

Aizvadītas 13 spēles.

Nedēļas izcilnieki

Elite: Arvis Dronka (Leifheit/LU) – 30

1.līga: Raimonds Elbakjans (RBP) – 39

2.līga: K.E.Lapsa (Ķekava 2), J.Iškāns (RXG) – 32

Elites grupa

Viens sodiņš. Ķekavas “ThermoKid” mājas spēlē pret “Sonoru”, kurai zaudēja ar 20 punktu pārsvaru, izmeta tikai vienu soda metienu, kurš bija precīzs. “Sonora” jau nodrošinājusi trešo vietu un Ķekavas un “Turības” cīņā gaida savu pretinieku ceturtdaļfinālā.

Par 7.vietu. Divu pēdējo vietu īpašnieku spēlē BK “Salaspils” līdzīgā spēlē nosargāja uzvaru pār “Pļavnieki B3”, nodrošinot arī septīto vietu sezonas kopvērtējumā.

Traumu nomocīti. Veselības problēmu nomocītā “Latvijas Gāze” nespēja neko likt pretī “Kursa MRU/Mārupe”, piedzīvojot pamatīgu zaudējumu. Jau tagad zināms, ka “Latvijas Gāzei” play-off būs jāsāk no ceturtdaļfināla ar piektās vietas ieguvējiem.

Uzvar regulāro turnīru. “Leifheit/LU” pēc pārliecinošas uzvaras pret “Turību” kārtu pirms regulārā turnīra beigām kļuvuši par pamatturnīra uzvarētājiem. “Turībai” pēdējā kārtā viesos jātiekas ar “Latvijas Gāzi”.

1.līga

Uz pirmo. Šajā nedēļā uzvarot “wiseadvice.lv”un jaunajā to pašu izdarot ar “manaslecas.lv”,BK “Upesciems” nodrošinās uzvaru regulārajā turnīrā.

Play-off pirms play-off. Ļoti svarīgo sesto uzvaru pēc kārtas izbraukumā pret “manaslecas.lv” izcīnīja “Latvenergo”, kas ļauj ar lielām cerība raudzīties uz play-off izspēli. Lai tur iekļūtu pēdējā spēlē noteikti ir jāuzvar “Lokomotīve”, kurai ir identiska bilance.

Iztur vienu puslaiku. Uz play-off sliekšņa esošā “Lokomotīve” labi aizvadīja pirmo puslaiku pret draudīgo “Rīgas brīvostas pārvaldi”, taču otrajā atdeva pretiniekiem iniciatīvu, kuri izcīnīja pārliecnošu uzvaru. “Lokomotīve” pēc diviem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem savu turpmāko likteni atlikuši uz pēdējo spēli.

Pagarinājums. Neveiksmju vajātie “Lapenieki” savu zaudējumu joslu nespēja pārtraukt arī pret tabulā zemāk esošo “VCG ekspertu grupu”, piedzīvojot neveiksmi papildlaikā. Pēc šī zaudējuma “Lapenieku” komanda noslīdējusi uz devīto pozīciju.

62% trejaču. Divu pricipiālu +35 vecuma grupas komandu spēlē “Krown” savā laukumā pieveica “Kursa MRU/Mārupe”. “Krown” komanda realizēja 18 no 29 tālmetieniem! “Krown” gan jau ir zaudējuši cerības aizsniegties līdz labāko četriniekam.

2.līga

120 punkti! Tieši tik punktus “ThermkoKid/Ķekava 2” salādēja “Ultras” grozā. Šis bija visas līgas rezultativitātes rekords šosezon. Ķekavniekiem palikušas vēl divas spēles, lai noskaidrotu, no kuras pozīcijas uzsākt playoff – otrās vai pirmās.

Pagarinājums. Papilduspiecminūte bija nepieciešama “RXG/Ķekava” un BK “Zaķumuižas” spēlē, kurā uzvaru ar trīs punktu pārsvaru guva Ķekavas komanda. “Zaķumuiža” neskatoties uz šo zaudējumu nodrošināja vietu play-off.

Izdzēš cerību liesmu. Nelielās cerības kvalificēties pusfinālam zaudējuši “Pronets.lv”, viesos piekāpjoties “Ūpim”. Pēdējiem pēc divām uzvarām šobrīd astotā, ar iespējām pakāpties uz augšu vai noslīdēt pozīciju zemāk.

Uzvar pirmajā puslaikā. LVM komandas lieliskais pirmais puslaiks kļuva par noteicošo uzvaras izcīnīšanai pār “Rīga/Jugla”. “Meži” pēc divām uzvarām pēc kārtas pakāpušies uz devīto pozīciju, bet “Juglas” sestā pozīcija pirms atlikušajām spēlēm ir apdraudēta.