Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2593, Did:0, useCase: 3

Dubultamatieru līga: 9.spēļu nedēļa

dubultamatieri
dubultamatieri

Dubultamatieru līga: 9.spēļu nedēļa
Ballzy Elites grupas pirmo apli pirmajā vietā noslēguši "Cavendish".

Aizvadītas 14 spēles.

Nedēļas izcilnieki

Punkti: Elmārs Ponomorenko (SK Babīte/Čiekurs) - 38

Efektivitāte: Elmārs Ponomorenko (SK Babīte/Čiekurs) - 38

Atlecošās bumbas: Jānis Rudzītis (DzSK Lokomotīve), Edgars Buļs (Optibet Traktors) - 20

Rezultatīvas piespēles: Artūrs Melnieks (BK Salaspils) - 11

Pārtvertas bumbas: Roberts Plivčs (Kursa MRU/Mārupe) - 6

3 punktu metieni: Mārtiņš Vīnbergs (Kursa MRU/Mārupe) - 5/6

Soda metieni: Reinis Egle (BK Upesciems) – 6/6

TOP 3 notikumi

Ballzy Elites grupa

1. Atspēlējot 17 punktu deficītu un uzvarot otro puslaiku ar 16 punktu pārsvaru, “Cavendish” spēja lauzt nelabvēlīgu cīņas gaitu pret “Latvijas Gāzi” un izcīnīt uzvaru. Šis panākums “Cavendish” ļāva noslēgt pirmo apli līderpozīcijās. “Latvijas Gāze” ieņem trešo pozīciju.

2. Līdzvērtīga cīņa sanāca tikai viena puslaika garumā pērnā gada finālspēlē spēlējošo komandu starpā. BK “Sonora” otrajā puslaikā pārņēma iniciatīvu un pārliecinoši pieveica “Leifheit/Latvijas Universitāte”. “Sonora” turpina stabila atrasties labāko komandu trijniekā, pirmo apli noslēdzot kā otrie. Turpretī pēdējo divu gadu čempioni krietni klibo un atrašanās piektajā pozīcijā ir diezgan likumsakarīga.

3. Lai arī ir tikai pirmā apļa pēdējā kārta, tomēr spēlē, kurai likme nākotnes perspektīvā var būt vieta play-off, Ķekavas “ThermoKid” viesos uzvarēja BK “Upesciems”. Ķekavnieki zaudējumu cīņā par atlecošajām bumbām kompensēja ar 8 mazāk pieļauto kļūdu skaitu.

1.līga

1. Neskatoties uz maiņu neesamību, turnīra līderi DzSK “Lokomotīve” viesos samērā pārliecinoši pieveica priekšpēdējā vietā esošo “exNexum”. Pirmā apļa izskaņā “dzelzceļniekus” gaida divas spēles ar komandām, kuras turas turpat aiz play-off zonas. Savukārt “exNexum” jāmēģina pārtraukt četru zaudējumu sērija.

2. Divu top3 komandu spēlē “Krown/LG” savā laukumā nosargāja pārsvaru pār “Karavīrs” komandu. “Krown” šis bija jau septītais panākums pēdējos astoņos mačus, turpretī “karavīriem” otrā neveiksme pēc kārtas, kas ļauj tuvāk pietuvoties ceturtās un piektās vietas īpašniekiem.

3. No turnīra tabulas viedokļa svarīgā spēlē “Jūrmala” viesos bija precīzāka no visām distancēm, apspēlējot BK “Salaspils”, kuriem pārtrūka triju uzvaru sērija. Jūrmalnieki pēc sezonas veiksmīgā starta iebuksēja novembrī, bet pirms pirmā apļa noslēdzošajām divām cīņām atrodas tikai uzvaras attālumā no līderpozīcijām.

2.līga

1. Līdz šim tikai uzvaras izcīnījušie “Emerald/Zalaris” atveda smagu uzvaru mājās no Lietuviešu vidusskolas pret “Optiline.lv”. Lai arī lielāko spēles daļu ādažnieki atradās stabilā vadībā, tomēr ceturtajā ceturtdaļā mājnieki divas reizes pietuvojās līdz viena precīza metiena attālumam, nespējot izvirzīties vadībā.

2. Tuvu, bet atkal nekā. Pie pirmās uzvaras joprojām mēģina tika SK “Babīte/Čiekurs”. Ja nedēļas pirmajā spēlē pret “LVM DOKS” līdz uzvarai bija patālu, tad mājas spēle pret “Optibet Traktors” vēl pirms noslēdzošās ceturtdaļas “čiekuri” atradās vadībā ar deviņu punktu pārsvaru. Pieredzējušie “traktoristi” gan spēli spēja lauzt, uzvarot ceturtdaļu ar 25:8, bet visu spēli ar 91:83.

3. Bilanci turnīra tabulā nodemonstrēja laukumā “Pārdaugava” uzvarā pār “Optibet Traktors”. Lai arī pārdaugavieši uzvarēja ar 11 punktu pārsvaru, otrajā puslaikā viņu pārsvars sasniedza 23 punktus.

Novembra individuālo balvu ieguvēji

Elites grupas Ballzy novembra mēneša spēlētājs: Matīss Rudmiezis (BK Sonora)

1.līgas Krown novembra mēneša spēlētājs: Ilmārs Bergmanis (Krown/LG)

2.līgas novembra mēneša spēlētājs: Guntars Lazdiņš (Optiline.lv)

LEIFHEIT uzvaras grozs: Arturs Burovs (Optiline.lv)

Ballzy Elites grupas motivācija: Juris Stikāns (ThermoKid/Ķekava)

Ballzy 1.līgas motivācija: Māris Smaļķis (exNexum)

Ballzy 2.līgas motivācija: Māris Ozoliņš (SK Babīte/Čiekurs)

Oktobra 1.līgas KROWN mēneša spēlētājs - Toms Vilks (wiseadvice.lv)

Mūsu atbalstītāji un sadarbības partneri šosezon ir “Ballzy,”LEIFHEIT”, “Krown”, “OlyBet”.