Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2258, Did:0, useCase: 3

Aicinām pieteikties brīvprātīgos uz Otro Latvijas čempionātu basketbolā 3x3

Aicinām pieteikties brīvprātīgos uz Otro Latvijas čempionātu basketbolā 3x3
Lieliska iespēja iegūt praksi un jaunus draugus, organizējot starptautiskus basketbola turnīrus tepat Latvijā. Attēlā brīvprātīgie Latvijas U18 čempionāta laikā pie Arēnas Rīga 2011....

3. un 4. augustā Rīgas centrā pie Brīvības pieminekļa notiks otrais Latvijas čempionāts basketbolā 3x3, kas vienlaikus būs arī viens no 3x3 EuroTour posmiem. Tajā noskaidros valsts čempionus 12 grupās, kā arī izcīnīs trīs ceļazīmes uz augstākā līmeņa sacensībām – 3x3 FIBA WorldTour posmu Prāgā, EuroTour finālposmu Budapeštā un trešo pasaules U18 čempionātu 3x3 basketbolā. Dalībnieku reģistrācija mājaslapā 3x3planet.com - Home of 3x3 Basketball , 3 pret 3 - DELFI vai Lapas - 3 pret 3 - Reģistrācija - draugiem.lv – līdz 31.jūlijam (procedūra aprakstīta Nolikumā).

Vairāk par turnīru lasi - basket.lv

Lai turnīrs aizritētu bez aizķeršanās, Latvijas Basketbola savienība aicina pieteikties brīvprātīgos darbam 3x3 Rīgas posma organizēšanā. Palīdzība nepieciešama tribīņu un citu konstrukciju (grozu, telšu, laukumu) uzstādīšanā, laukumu uzraudzīšanā un spēlētāju reģistrēšanā.

Skatītāju tribīņu, kā arī laukumu, grozu un telšu uzstādīšanā nepieciešama vismaz 12 puišu palīdzība. Palīgi laukumu uzstādīšanā tiks nodarbināti 2.augustā dienas otrajā pusē un 4.augustā, pēc sacensību noslēguma.

Tāpat nepieciešami vismaz seši laukumu uzraudzītāji, kuru pienākumos 3. un 4. augustā ietilps spēļu vērošana un basketbola laukumu funkcionalitātes saglabāšana. Šim pozīcijām pieteikties var kā puiši, tā meitenes.

Tiek meklētas arī divas līdz trīs daiļā dzimuma pārstāves, kuras apmēram stundu pirms turnīra sākuma varētu palīdzēt spēlētāju reģistrēšanas procesā.

Katrs brīvprātīgais savā īpašumā iegūs divpusēju ''Champions'' spēļu kreklu, tiks kārtīgi paēdināts, iegūs jaunus draugus un neatsveramu pieredzi turnīra organizēšanā.

Savu pieteikumu ar vārdu, uzvārdu un vecumu sūti uz sdzerkale@gmail.com līdz 31. jūlijam (ieskaitot).

  +1 [+] [-]

, 2013-07-26 10:57, pirms 11 gadiem
Esmu gatavs pieteikties un strādāt par ideju

Edgars Šneps — Vikipēdija