Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2258, Did:0, useCase: 3

Orange Team kauss 2. posms: vēl viena uzvara rūjieniešiem

Orange Team kauss 2. posms: vēl viena uzvara rūjieniešiem
Foto: Orange team

16.aprīlī Madonas Sporta centrā notika Orange Team kausa 2.posma sacensības FIBA 3x3 basketbolā. Piedalījās 16 komandas, kas pārstāvēja Madonu, Rūjienu, Ikšķili, Ērgļus, Jēkabpili, Cēsis, Jelgavu, Ādažus, kā arī Rīgu.

Pirmo vietu izcīnīja Orange Team kausa 1.posma uzvarētāja Rūjienas komanda, kas finālā spraigā cīņā apspēlēja mājinieku komandu  - “Madona”, cīņā par trešo vietu Ādažu komanda “Jurīš puikas” izrādījās spēcīgāki par Rīgas komandu “Orange Team X”.

Paldies mūsu atbalstītājiem Madonas novada domei, Sportland, Latvijas Basketbola savienībai, kā arī VEF LJBL, Lazdonas piensaimnieks, Kārums, Latbana group, Smiltenes piens, “Barons/LDZ”, z/s Jāņkalni, Wok to Walk, Bosix, Sporta Bode.

Trešais Orange Team posms paredzēts maija vidū Rīga. Informācija sekos gan Latvijas Basketbola savienība, kā arī 3x3planet.com.

Lūgums visiem spēlētājiem, kas sasnieguši 13 gadu vecumu reģistrēt spēlētāja profilu 3x3planet.com. Tas nepieciešams, lai sacensībās iegūtie punkti nonāktu gan spēlētāja kopējā reitingā, gan tiktu pieskaitīti Latvijas kopējā reitingā.