Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2258, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts 3x3 basketbolā: uz pirmo pasaules čempionātu brauks jelgavnieki

Latvijas čempionāts 3x3 basketbolā: uz pirmo pasaules čempionātu brauks jelgavnieki
Latvijas čempionāta 3x3 basketbolā finālspēle PRO grupā: Jelgavas komandas līderis Edgars Krūmiņš cīņā pie groza.
Foto: Romualds Vambuts

Pirmajā Latvijas čempionātā 3x3 basketbolā PRO grupā pirmo vietu izcīnīja BK Jelgava komanda: Kristaps Kanbergs, Edgars Krūmiņš, Nauris Mizis un Sandis Silavs. Uzvarētāji pārstāvēs Latviju pirmajā FIBA pasaules čempionātā, kas no 23. līdz 26.augustam notiks Atēnās. 

PRO grupā pirmajā četriniekā iekļuva tikai LBL klubu komandas.

Pusfinālā BK Jelgava ar 21:19 pārspēja BK Valmiera, bet Jūrmala/Fēnikss - BK Ventspils 16:14.

Izšķirošajā mačā par zelta medaļām un ceļazīmi uz Atēnām jelgavnieki ļoti spraigā cīņā ar 15:12 uzveica Jūrmala/Fēnikss (Mārtiņš Liepa, Raitis Liepa, Roberts Mednis un Atis Ozols). 

Cīņā par trešo vietu BK Valmiera (Artjoms Butjankovs, Edmunds Elksnis, Viktors Iļjins, Edgars Kuks) ar 21:16 pārspēja BK Ventspils komandu (Kārlis Apsītis, Dāvis Lejasmeiers, Ervīns Jonāts un Klāvs Šilbergs).

Par Latvijas čempionāta vērtīgāko spēlētāju atzīts jelgavnieks Edgars Krūmiņš. 

     [+] [-]

, 2012-08-12 17:26, pirms 12 gadiem
Valmiera izskatījās vislabāk, bet labāk ZEmgale nekā Fēnikss. Finālā Krūmiņam 0/11 trīņos un pašās beigās kad vajadzēja tad 12tais bija un tas arī uztaisīja pārsvaru. Nu ko lai veicas AtēNās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-13 15:31, pirms 12 gadiem
Nauris Mizis? khm... ātri gan aizmirstam vārdus džekiem, kuri ar Strēlnieku un Dairi savulaik U-18 čempjos ārdīja Eiropu. Tak Lauris viņu sauc!