Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

Pieteikšanās Dubultamatierulīgas 2016./17. gada sezonai

dubultamatieri
dubultamatieri

Savu 21.sezonu ir gatava uzsākt senākais Rīgas amatieru turnīrs – Dubultamatierulīga. Sākusies oficiāla komandu pieteikšanās DAL turnīram, kurā piedalās uzņēmumu, firmu, interešu grupu vai draugu kopu komandu no Rīgas un galvaspilsētas tuvākās apkaimes, kas sadalītas vairākās spēkos līdzīgās līgās.

Visas komandas, kuras vēlas startēt jaunajā 2016./17.gada sezonā lūgums sūtīt pieteikumi uz e-pastu - dubultamatieruliga@inbox.lv Neskaidrību gadījumā sazināties ar DAL galveno sekretāri Daigu Jansoni 29232956. Komandu reģistrācija jaunajai sezonai norisināsies līdz 15. septembrim.

Jubilejas divdesmitajā DAL sezonā startēja 33 komandas, visā turnīrā uzvarot “Leifheit/Latvijas Universitātes” komandai, bet zemākajās līgās labākās, attiecīgi pirmajā un otrajā līgā, bija BK “Upesciems” un BK “Zaķumuiža”. No pagājušās sezona on-line spēļu translācijas basket.lv bija pieejamas Elites un 1.līgas turnīrā, bet uz gaidāmo sezonu plānots ar tehnisko protokolu nodrošināt visas spēles.

Dalības maksa turnīrā paliek nemainīga. +35 grupā dalības maksa būs atkarīga no pieteikušos komandu skaita.

DAL jaunumiem līdzi varat sekot - DAL Basketbols (@Dubultamatieri) | Twitter