Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

Dubultamatieru līga: 2.spēļu nedēļa

dubultamatieri
dubultamatieri

Dubultamatieru līga: 2.spēļu nedēļa
Foto: Māris Greidāns

Aizvadītas 14 spēles.

Nedēļas izcilnieki

Punkti: Toms Vilks (wiseadvice.lv) - 37

Efektivitāte: Toms Vilks (wiseadvice.lv) - 43

Atlecošās bumbas: Jānis Rudzītis (DzSK Lokomotīve) - 20

Rezultatīvas piespēles: Raivis Upe (BK Sonora) - 9

Pārtvertas bumbas: Viesturs Vilkaušs (Latvenergo) - 7

Bloķēti metieni: Viesturs Vilkaušs (Latvenergo) - 4

3 punktu metieni: Uldis Leiboms (Karavīrs) – 5/7

Soda metieni: Ilmārs Bergmanis (Krown/LG) – 9/10

Ballzy Elites grupa

Armanda Ošiņa un Roberta Plivča precīzie pēdējo sekunžu metieni atnesa uzvaras “Cavendish” un “Kursa MRU/Mārupe” komandām attiecīgi pret “Leifheit/Latvijas Universitāte” un BA “Turība”-2. “Kursa MRU/Mārupe” kopā ar citām pārliecinošas uzvaras izcīnījušām “Sonoras” un “Latvijas Gāzes” komandām izvirzījušās turnīra tabulas galvgalī. Un visa šī trijotne pēc nedēļas aizvadīs mājas spēles. Interesantākā solās būt “Latvijas Gāzes” un “Turības” tikšanās.

1.līga

Panākumiem pirmajā kārtā uzvaras otrajā spēļu nedēļā sekoja četrām komandām. Uz pārējo fona izcēlās pārliecinošas “Latvenergo” un “wiseadvice.lv” uzvaras. Labs sezonas starts izdevies “Karavīrs” komandai. No pērnās sezonas ranga visaugstākās vietas ieņēmušās komandas pagaidām nespēj uzvarēt. BK “Salaspils” un “exNexum” šajā nedēļā pamatīgi zaudējumi viesos, un pirmā uzvara jāgaida vēl vismaz nedēļu. Savukārt BK “Marels Būve” kļuva par pirmo komandu, kurai izdevies pārsniegt simts gūto punktu robežu. Trešajā spēļu kārtā šīs nedēļas karstākās komandas “wiseadvice.lv” un “Latvenergo” tiksies savā starpā.

2.līga

Ar 13 punktu uzvaru DAL atgriezušies 2015.gada 2.līgas čempioni “Emerald/Zalaris”, kuri pirmo kārtu izlaida “Brīvostas” demarša rezultātā. Bet ar divām uzvarām pirmajā pozīcijā izvirzījušās “Stopiņu” un “Pārdaugavas” komandas. Pagaidām gan grūti vēl nosaukt, kuri būs galvenie favorīti cīņā par medaļām. Nākamās nedēļas uzmanības centrā būs abas spēles Juglā, kad vispirms pie “Cosmoss” viesosies “Pārdaugava”, kuriem nedēļas noslēgumā sekos “Optibet Traktors” vizīte pie “C4”.