Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

Latvijas Basketbola savienība "ēnu" varā

Latvijas Basketbola savienība "ēnu" varā
Latvijas Basketbola savienības "ēnas".
Foto: basket.lv

"Ēnu Dienas 2015" ietvaros Latvijas Basketbola savienība piedāvāja iespēju "ēnot" ģenerālsekretāru, mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītāju, Latvijas Nacionālo izlašu direktoru, Latvijas Basketbola līgu direktori un VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas direktoru. Unikālo izdevību izmantoja 17 jaunieši no Alūksnes, Iecavas, Liepājas, Lubānas, Jēkabpils, Rīgas, Rūjienas, Salaspils un Valmieras.

"Ēnas" veica ierakstus LBS tviteru kontos un piedalījās sanāksmē, kurā tika spriests par Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles norisi, izsakot priekšlikumus no kuriem daļa tiks īstenota 21.februārī Ventspilī. 

Vērtīga viedokļu un ideju apmaiņa izvērtās ar VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas vadītājiem, pārrunājot Talantu nedēļas plānu un komunikāciju ar jauniešu auditoriju.

"Ēnu" lomā iejutās: Pauls Bērziņš, Sanita Grudule, Justīne Janaite, Santa Januševska, Krista Kristīne Kaštānova, Elīza Kočāne, Kristofers Krūmiņš, Artūrs Kurmisa, Karīna Loseva, Kārlis Augusts Mežsēta, Kārlis Ozoliņš, Artūrs Romeiko, Alise Sinakova, Kristians Šneps, Daniela Vāvere, Ģirts Virsis un Vendijs Voiskis.

Kārlis Augusts Mežsēta (Rīgas Tehniskā koledža): „Liels paldies par doto iespēju ēnot tieši Latvijas Basketbola savienību! Izcili pavadīta diena, jaunas emocijas un iegūta arī motivācija turpmākajam darbam saistībā ar basketbolu! Paldies Mārim Jučmanim par atbildēm uz jautājumiem, kā arī par Jūsu silto uzņemšanu! Viennozīmīgi izdevusies diena! Ļoti ceru, ka kādu dienu atkal nāksies viesoties LBS birojā kā trenerim, spēlētājam vai darbiniekam!”