Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Kandavas"/"Turības" 3x3 basketbolisti izcīna ceļazīmi uz "Challenger" turnīru Kosovā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Kandavas"/"Turības" 3x3 basketbolisti izcīna ceļazīmi uz "Challenger" turnīru Kosovā
Kārlis Apsītis. Foto: Saulkrasti Basketball

LETA. "Kandava"/"Turība" komanda ar Zigmāru Raimo, Franci Lāci, Kārli Apsīti un Andri Misteru sastāvā sestdien Tallinā izcīnīja uzvaru Tallinas 3x3 basketbola turnīrā un ieguva ceļazīmi uz "Challenger" turnīru Kosovas galvaspilsētā Prištinā.

"Ghetto Basket" turnīra finālā turnīra galvenā favorīte "Kandava"/"Turība" ar 22:20 pārspēja citu Latvijas vienību "Root"/"Brokeri" (3.), kuras sastāvā spēlēja Lauris Bērziņš, Elvijs Frīdenbergs, Gustavs Kārlis Kampuss un Toms Ķēdis.

Cīņā par trešo vietu vēl viena Latvijas vienība "Ādaži" (8.) ar Ingaru Aizpuru, Edmundu Elksni, Robertu Smildzeju un Kristapu Čavaru sastāvā ar 12:21 piekāpās Lietuvas vienībai Marijampoles "Mantinga" (2.).

"Challenger" ranga turnīrs Prištinā norisināsies jūlija vidū, un tajā komandas cīnīsies par ceļazīmēm uz Vusji "Masters" turnīru Ķīnā.