Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Kandava"/"Turība" zaudē izšķirošajā spēlē par ceļazīmi uz Debrecenas "Masters"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

"Kandava"/"Turība" zaudē izšķirošajā spēlē par ceļazīmi uz Debrecenas "Masters"
Francis Lācis. Foto: LBS

LETA. Latvijas 3x3 basketbola komanda "Kandava"/"Turība", kuras sastāvā ir Eiropas spēļu čempioni Francis Lācis, Zigmārs Raimo, un Kārlis Apsītis, kā arī Arvis Savčenko, svētdien iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole Rīga" piedzīvoja zaudējumu "Herbalife" 3×3 basketbola kausa izcīņas finālturnīra finālā un netika pie ceļazīmes uz Debrecenas "Masters" turnīru.

Finālspēlē pret Pasaules tūrē startējošo Lietuvas kvartetu "Raudondvaris Hoptrans" latvieši atspēlējās no 4:14, taču spraigā galotnē zaudēja ar rezultātu 20:21.

Cīņā par trešo vietu divu Lietuvas vienību savstarpējā mačā "Mantinga" pagarinājumā ar 21:19 pārspēja "Plunge".

Turnīra galvenā balva ir apmaksāta ceļazīme uz FIBA 3x3 Pasaules tūres posmu Debrecenā, kas notiks no 26. līdz 27.augustam. Turnīrā vietu izcīnījusi Latvijas vadošās 3x3 komanda "Rīga".

Kopš maija beigās notikušā atklāšanas turnīra četru valstu komandas sešos posmos Jelgavā, Kandavā, Saulkrastos, Ogrē, Tukumā, Ventspilī un Alūksnē noskaidrojušas 16 finālturnīra dalībnieces.

Šīs sacensības ir Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) "Quest" sērijas turnīrs.