Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Takers spēlēs Minesotā

Takers spēlēs Minesotā
Alando Takers
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Minesotas "Timberwolves" darījumā ar Fīniksas "Suns" ieguvis aizsargu Alando Takeru, kā arī drafta izvēli otrajā kārtā kādā nākamā gada NBA draftā.

Lai iegūtu Takeru, Minesota uz Fīniksu aizsūtīja rezerves saspēles vadītāju Džeisonu Hārtu, kurš uzreiz tika atlaists. Pirms šī darījuma Minesota veica pārrunas ar Ņūorleānas "Hornets" par iespējamo darījumu, kurā savu darbavietu būtu mainījis aizsargs Devins Brauns. Interesanti, ka dažas stundas pirms Takera iegūšanas "Timberwolves" mājaslapā bija atrodama informācija, ka komanda ieguvusi Braunu. Šāda informācija izrādījās priekšlaicīga un darījums nenotika.

Alando Takers pēc veiksmīgas karjeras Viskonsinas universitātē šosezon aizvada trešo sezonu NBA. "Viņš bija augsta izvēle draftā, bet neviens nezina vai viņš var spēlēt šajā līmenī," par 2007. gada NBA draftā ar 29. numuru izvēlēto izteicies Minesotas galvenais treneris Kērtiss Rembiss. "Redzēsim kā viņš iekļausies un sevi pierādīs treniņos. Otro un trešo numuru pozīcijas mums ir samērā pilnas, tāpēc viņam savs laiks būs jānopelna," tā Rembiss. 25 gadus vecais Takers savas NBA karjeras laikā aizvadījis 47 spēles, vidēji gūstot 4,3 punktus. Šosezon 198 cm garais basketbolists piedalījās 11 "Suns" spēlēs.

Izmantotie resursi:
startribune.com

     [+] [-]

, 2009-12-30 16:09, pirms 15 gadiem
Skiet takers bija tas kurs ar pagäjuso sezon ar onilu pirms spèlfm pigorus taisija!

     [+] [-]

, 2009-12-30 16:54, pirms 15 gadiem
Suns sāk taupīt līdzekļus priekš nākamā gada Karstās vasaras.

     [+] [-]

, 2009-12-30 20:15, pirms 15 gadiem
Priekš Takera labs treids, jo maz tiek laukumā un nespēj pārliecināt par savu talantu ! Viņš ir diezgan atlētisks, bet metieni "so so" !