Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ārmstronga un ''Pacers'' ceļi šķiras

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Indiānas ''Pacers'' no savām rindām atskaitīs 39 gadus veco saspēles vadītāju Darelu Ārmstrongu, ziņo notikumiem tuvu stāvoša persona.

Šāds lēmums ticis pieņemts, pamatojoties uz to, ka komandā jau ir divi nominālie saspēles vadītāji (Džamals Tinslijs un Treviss Dīners), kā arī spēlētāji, kuri vajadzības gadījumā var spēlēt šajā postenī - Andrē Ouvenss un Markīss Daniels.

Indiānas komanda mēģinājusi izveidot maiņas darījumu ar Dalasas ''Mavericks'' un Goldensteitas ''Warriors'' komandām, taču mēģinājumi bijuši nesekmīgi. Tiek baumots, ka tuvākajā laikā Ārmstrongs varētu pievienoties tieši ''Mavericks'' komandai.

Aizvadītajā sezonā 185 centimetrus garais Ārmstrongs ''Pacers'' sastāvā piedalījās 81 mačā, vidēji spēlē gūstot 5,6 punktus un atdodot 2,4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
''Indianapolis Star''
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-30 21:16, pirms 17 gadiem
agri vai vēlu nāksies tomēr beigties karjeru ar to, katram veterānam jāsaskaras...piekrītu Broilsam, Darels ir diezgan labs spēlētājs...labākie gadi bija karjeras sākumā un arī tur, kur lielākā daļa karjeras pavadīta - Orlando

     [+] [-]

, 2007-10-01 10:30, pirms 17 gadiem
o jaa.. sitas dzeks veel pagaashgad regulaari tika dienas apskatu video topos [NBA.COM]

profesionaalis.

     [+] [-]

, 2007-10-01 14:05, pirms 17 gadiem
ja, vins ir liels darba ruukis, es esmu lasijis intervijas ar vinu un komentarus, ko citi sportisti un treneri doma par vinu, bet nu ja 39 gadis izkonkuret Dieneru un Tinsliju nav iespejams.