Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Drobņaks atgriežas "Efes Pilsen"

Drobņaks atgriežas "Efes Pilsen"
Predrags Drobņaks (pa kreisi)

Turcijas basketbola klubs Stambulas "Efes Pilsen" parakstījis līgumu līdz sezonas beigām ar serbu centru Predragu Drobņaku, kurš "Efes Pilsen" sastāvā atgriežas pēc desmit gadu pārtraukuma.

Tieši pirms desmit gadiem Predrags Drobņaks pievienojās Stambulas "Efes Pilsen", kur viņš nospēlēja līdz pat 2001. gadam. Toreiz Drobņaks palīdzēja "Efes Pilsen" kļūt par pirmo turku komandu, kas iekļuva Eirolīgas "Final 4". Pie tam tas viņiem izdevās divas sezonas pēc kārtas (2000. un 2001. gadā). Pēc sekmīgā snieguma "Efes Pilsen" Drobņaks pārcēlās uz NBA, kur līdz 2005. gadam bija uzspēlējis Sietlas "Supersonics", Losandželosas "Clippers" un Atlantas "Hawks" vienībās. 2005. gadā Drobņaks pievienojās Vitorijas "Tau Ceramica", kura sastāvā iekļuva Eirolīgas "Final 4".

2006./2007. gada sezonā Drobņaks pārstāvēja Belgradas "Partizan", bet pagājušo sezonu pavadīja divās komandās - Žironas "Akasvayu" un Stambulas "Besiktas". Runājot par Belgradas klubu, tad tieši tur Drobņaks sāka savas profesionālā sportista gaitas 1992. gadā, bet pameta klubu 1997. gadā. Pagājušajā sezonā ULEB kausa spēlēs "Besiktas" sastāvā 33 gadus vecais Drobņakcs vidēji guva 8,4 punktus un izcīnīja 2,6 atlēkušās bumbas, bet Turcijas līgā 8,9 punkti un 3,6 atlēkušās bumbas.

Pašreiz "Efes Pilsen" ir trīs zaudējumu spēļu sērija Eirolīgā, ko viņi lūkos pārtraukt nākamajā spēlē pret Drobņaka bijušo klubu "Partizan".

Izmantotie resursi:
euroleague.net
efesbasket.org

Slēpts komentārs: Number 0

     [+] [-]

, 2008-11-29 13:50, pirms 16 gadiem
Savukārt iepriekšējās trīs sezonas Drobņaks bija pārstāvējis Belgradas "Partizan" (nelielu laika posmu no šī perioda viņš pavadījis arī Žironas "Akasvay" un Stambulas "Besiktas").

Pēc atgriezšanās no NBA Drobņaks tikai vienu pilnu sezonu ir aizvadījis "Partizan'' un pagājušajā viņš pusi aizvadīja Žeronā un otru Besiktas nevis 'nelielu laika posmu'.

  -4 [+] [-]

, 2008-11-29 14:08, pirms 16 gadiem
Junost izlīdzina rezultātu, realizē soda metienu