Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Partizan" mājās pārspēj "Efes Pilsen"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Partizan" mājās pārspēj "Efes Pilsen"
Aleksandrs Rasičs divu "turku" ielenkumā.
Foto: AFP

ULEB Eirolīgas D grupā pie trešā panākuma sešas spēlēs tikuši Belgradas "Partizan" spēlētāji, kas savās mājās tika galā ar Stambulas "Efes Pilsen", svinot uzvaru 83:77. Turkiem tas bija ceturtais zaudējums.

Partizāni ķērās uzvaras kaldināšanas jau ar pirmajām minūtēm, ceturtdaļas vidū izvirzoties vadībā 10:3. Turki gan prata pietuvoties līdz 14:12, bet desmitminūtes noslēgumā atkal daudz veiksmīgāk nospēlēja mājinieki, panākot 21:14. Pēc līdzīga scenārija risinājās arī otrā ceturtdaļa – serbi attālinājās, viesi dzinās pakaļ. Tiesa puslaika beigās jau vairāk paveicās "Efes Pilsen", jo pēdējā sekundē tālmetienu trāpīja Čarlzs Smits, samazinot mājinieku pārsvaru līdz četriem punktiem (40:36).

Otrajā puslaikā veiksme Turcijas kluba spēlētājiem ilgi bija pagriezusi muguru. Mājinieki ātri attālinājās un turējās apmēram desmit punktu attālumā (pēc trim ceturtdaļām 61:51), trīs minūtes līdz mača beigām Belgradas klubs bija vadībā 75:63, tomēr "Efes Pilsen" izdevās parūpēties par intrigu. Vispirms viņi samazināja savus mīnusus līdz pieciem punktiem (75:70), bet pēdējā minūtē arī līdz četriem (81:77).

Tomēr brīnumi nenotika, jo Milenko Tepičs bija precīzs no soda metiena līnijas, tā pieliekot punktu šai cīņai – 83:77. Pa 18 punktiem uzvarētājiem guva Novica Velikovičs un Aleksandrs Rasičs, bet turkiem 25 punktu Kerema Golumna rēķinā.

Izmantotie resursi
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-04 07:59, pirms 16 gadiem
tiesam Partizan maajaas ir vnk neapturami !! ciinaas vienmeer liiidz galam ar jebkuru pretinieku ! izteikta maajas komanda ! fanu atbalsts vnk fantastisks !