Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Itālijā zaudējumi

Svētdien Itālijas basketbola čempionātā zaudējumus piedzīvoja abi Latvijas basketbolistu pārstāvētie klubi – "Eldo Napoli" un "Upim Bologna".

Latvijas izlases saspēles vadītāja Jāņa Blūma pārstāvētais klubs "Eldo" savā laukumā ar 95:101 pagarinājumā atzina "Premiata" vienības pārākumu. Pēc pirmā puslaika "Eldo" atradās vadībā ar 55:39, tomēr nespēja nosargāt šo pārsvaru, piedzīvojot jau sesto zaudējumu septiņās aizvadītajās spēlēs.

Blūms turpina ārstēt kreisās kājas augšstilba muskuļa sasitumu un spēlei nebija pieteikts.

Zaudējuma rūgtumu izjuta arī Kristapa Janičenoka pārstāvētais klubs "Upim Bologna", kas savā laukumā ar rezultātu 70:91 piekāpās "Air Avellino". Janičenoks laukumā pavadīja vien sešas minūtes, kuru laikā punktus neguva (divpunktu metieni 0/1, trīspunktu metieni 0/1). "Upim" klubam šis bija piektais zaudējums septiņās aizvadītajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
www.legabasket.it

     [+] [-]

, 2007-10-28 23:33, pirms 17 gadiem
Kristaps tak baigi labais, zeel, ka dzekam neiet!!!

     [+] [-]

, 2007-10-28 23:37, pirms 17 gadiem
Nu baigi zheel... kaut kaa neiet dzekam...

  +2 [+] [-]

, 2007-10-29 00:13, pirms 17 gadiem
Kazik, Kristaps un Janis abi divi tomēr ir baigi labie ne?

Pirmāmkārtām izskatās, ka Janičenoks šosezon, līdzīgi, kā pagajušo sezonu mainīs klubus, tikai mans viedoklis, bet nu jā...
Otramkārtām kluba treneris, laikam patiešam nemāk, vai negrib izmantot Kristapu, 6 minūtes spēlē, 0 punkti, viss uzreiz ir redzams. Vienu no Latvijas spilgtākajiem un labākajiem spēlētajiem, laikam gaida koferu kravāšana, kaut es kļūdītos, kaut...

Protams, klubam galvenais ir uzvara, bet mums Kristapa stati ne? Komanda zaudē, kāda runa varbūt par statiem? Ja komanda uzvarētu domājams Janičenoka punkti būtu daudz lielāki spēlē. Runājot par kluba sastāvu. Viens labs PG, kurš kapā visu spēli Horace Jenkins ar 15 spēlēm NBA, kabatā. SG pozīcija, kura var spēlēt arī Kristaps klubam ir itālis Dante Calabria, kurš nospēlēja 20 minūes, arī cits SG-SF nospēlēja 20 minūtes. Abi viņi kopā guva nieka 11 punktus. Tas arī liek domāt par viņu nakotni klubā. 3 numurs ir nepārprotams Stefano Mancinelli, šovasar mēģināja iekļūt NBA, bija izcils Summer līgā. Spēle 35 minūtes klubā. Nu jā pēc Mancinelli uzreiz nākais ir Janičenoks kurš tas parējās 5 minūtes nokapā. Žel, gaidīsim labākus laikus. Pieminēšu ka, komandai garajā gala arī NBA vecis Bagarič.

Par pārējam spēlēm. Skatos, ka pagaidām Itālijā tāds maz houss valda. Lottomatica zaudē. Bennetons, bet tur gan ir cits stāsts. Mūsu paša ASK Uleb kausa pretnieku no Trevīzo, pagaidām kuļās pa pašu apakšu tabulā, zaudēja šodien mūsu kaimiņu Rytas tik tikko karsti vinnetais, un musu aprunātais Armani Jeans, klubs. Šoreiz pie otrās uzvaras tika "drēbnieki", spēle varēja aiziet abu klubu virzienos bet beigu fāzē veiksmīgāki bija milānieši, kas beigās tikai +4. Bennetons ir ULEB. Armani Eurolīgā. Bet itālijā, attiecīgi 15 un 14 vietā. Bet abi tagad ir pašā apakšā. Bet kur ir, mums pazīstamais Siviglia Wear? Otrajā vietā. Un Eiropā? Nekur. Tiesa, tas ir tikai sākums. Armani komandā kurā spēlē tādi čaļi, kā Bulleri, Sesay, Gaines, Casey Shaw, un citi, šodien knapi uzvarēja. No Bennetton, kas tomēr ir mūsu pretinieks ULEBā, neviens špīlers neatstāja labu iespaidu, pārsteidza NBA spēlējušais un labi spēlējušais DeMarr Jonhson, 2 punkti pret AJ. Reāli visa spēle notika ar 3 atslēgas spēlētajiem, kas būtu jāzin ASK, 1 ) itālis, Soranga, kurš šodien 17p. vidēji 9... 2 ) Lionels Chalmers, arī NBA gaisu apostījis zellis, šod. 20. vidēji 13... 3.) Mario Austins, kurš arī pagaidām rādās, ka komandas līderis 17 punkti vidēji, + šodien 23. Tam klāt nāk jau pieminētais Jonhsons ( 8.7ppg)un Nana Mensah-Bonsu(~10ppg). Pārējie ir nekas. Domāju ASK vēsi ņemami šosezon. Nu un visi kuri saka ka Bennetonam zaudēs?!?!?!

     [+] [-]

, 2007-10-29 00:16, pirms 17 gadiem
tas otrs SG-SF ir Oskars Torres no Veneceulas, laikam vel raksts bija par viņu esportā