Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Norisināsies Gunāra Krūmiņa piemiņas kauss basketbolā

Andrejs Siliņš

Norisināsies Gunāra Krūmiņa piemiņas kauss basketbolā
Foto: Edgars Vaivads

Šajā nedēļā, no 28. līdz 30. augustam, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Gunāra Krūmiņa piemiņas kauss basketbolā trijās vecuma grupās jauniešiem gan zēnu, gan meiteņu konkurencē.

Turnīrā piedalīsies komandas ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas pilsētām Palangas un Pluņģes. Sacensību sākums trešdienas rītā no pulksten 10:00.

Turnīrs norisināsies U15, U17 un U19 vecuma grupās un to organizē Liepājas Sporta spēļu skola. Šīs spēles, galvenokārt, kalpos kā sagatavošanās posms gaidāmajai jaunatnes basketbola līgas sezonai, kura sāksies jau septembra mēneša otrajā pusē. Iepriekšējā gadā laukuma saimnieki īpaši viesmīlīgi nebija un uzvaras tika izcīnītas kā zēnu, tā arī meiteņu konkurencē. To, vai mājiniekiem tas izdosies arī šajā gadā varēsim noskaidrot šo trīs dienu laikā.

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 1.,2.,3.,4.
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs