Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Lauvas" parādā Mētram un Viļumam

"Lauvas" parādā Mētram un Viļumam
Uģis Viļums
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Basketbola klubs "Liepājas Lauvas" nav izmaksājis paredzēto atalgojumu diviem spēlētājiem, kuri pie tam vairs nav komandas sastāvā - Salvim Mētram un Uģim Viļumam. Tāpat aizkavējušies arī maksājumi citiem spēlētājiem.

Salvis Mētra, kurš sezonu sāka Liepājā, bet tagad pārcēlies uz Gulbeni, atklājis, ka viņš algu no "Lauvām" nav saņēmis par daļu novembra un arī visu decembri. "Cik tad ilgi var paļauties uz solījumiem, kas jau nākamajā brīdī mainās, turklāt kluba vadītāju attieksme ir vienkārši nesaprotama – viņi mani ignorē, piemēram, vairākkārt, šķiet, apzināti neatbild uz telefona zvaniem. Es tikai vēlos saņemt to, kas man pienākas, jo galu galā visiem ir grūti laiki," tā Mētra, kurš vēl plāno nosūtīt vēstuli klubam, bet, ja atkal nebūs nekāda reakcija, tad viņš gatavs tiesāties.

Cits bijušais "Lauvu" spēlētājs Uģis Viļums atklājis, ka arī viņam atalgojums nav izmaksāts pilnā apmērā, bet viņš vēl pagaidīs līdz solītajam laikam. Viļums pašreiz pārstāv "Barons/LMT". Liepājas kluba direktors Artūrs Košeļevs nenoliedza, ka atsevišķiem basketbolistiem algas ir aizkavējušās, taču sola, ka, līdzko būs pieejami līdzekļi, minētie spēlētāji pelnīto naudu saņems.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: garais_999

  +6 [+] [-]

, 2009-02-26 12:01, pirms 15 gadiem
garais_999 rakstīja: kauns, kauns LL
Gudrais... Palūkosim vai Klārkam a kāds nav parādā???

  +1 [+] [-]

, 2009-02-26 12:07, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Jautājums ir tāds - vai no Salvja Mētras bija demonstrēta tāda spēle, ka būtu vērts kaut ko maksāt? Reāli jau viņš bija fārmkluba spēlētājs, ne pamatsastāva.

Otrs - izskatās, ka basketbolisti savus līgumus nemaz tik rūpīgi nepalasa, pirms paraksta.

Tiesāšanās gadījumā - tiesa tiks novilcināta un pēc tam likumsakarīgi - maksātnespējas process. Droš vien nākamgad tāds Liepājas klubs nemaz nepastāvēs.
Ir veerts vai nav veerts tas ir cits jautaajums Tas jau nu nekaadiigi neatspeeko algas nemaksaashanu. Godiigi sakot, nesaprotu kur taadi klubi,shajos laikos, dabuu naudu...?

  -3 [+] [-]

, 2009-02-26 12:09, pirms 15 gadiem
viedoklis, 12:01, pirms 6 minūtēm, citēt

garais_999 rakstīja: kauns, kauns LL

Gudrais... Palūkosim vai Klārkam a kāds nav parādā???
---------------------------
nesatraucies, Klarks ir kā akcija, spēlē par brīvu:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-26 13:11, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: It kā jā - klubiem ir jāsedz:
laukuma tiesnešu un komisāra ceļa izdevumu apmaksa
sekretariāta apmaksa

Laukuma tiesnešu un spēles komisāru apmaksu veic LBS, bet tas jau arī savācās no klubu biedru naudām - tās tad tāpat bija problēmas nomaksāt - varētu bišķ atlaist mazāk, lai būtu jāmaksā sīkāka nauda...
LBS nosedz tik LBL1 tiesnešu apmaksu ,bet visās pārējās līgās klubi vec paši visu apmaksu

  -1 [+] [-]

, 2009-02-26 18:09, pirms 15 gadiem
Pareizi muri 2008 ,bieziem klubiem nav naudiņas nabaga trīs tiesnešiem un komisāram, bet pārmaksāt spēlētājus nekad nav bijusi problēma! Labāk apgriežat algu spēlētājiem un treneriem par nemotivētām spēlēm, bet leiciet mieru normālai tiesāšanai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja