Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

VEF uzņems "Lauvas", Valmiera viesosies pie Grafa

VEF uzņems "Lauvas", Valmiera viesosies pie Grafa
Sandis Valters (no labās)
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijā šodien notiks divas spēles ar Latvijas klubu piedalīšanos. "VEF Rīga" savā laukumā tiksies ar "Liepājas Lauvām", bet "Valmiera" spēlēs ar Raita Grafa pārstāvēto "Šiauliai".

Šodien četru zaudējumu spēļu sēriju mēģinās pārtraukt "VEF Rīga" klubs, kam uzvara ir vairāk kā nepieciešama, lai saglabātu izredzes uz iekļūšanu BBL izslēgšanas jeb "play-off" spēlēs. Lai šo mērķi sasniegtu, nesen komandas sastāvu pastiprinājis Sandis Valters, kurš savas jaunās komandas sastāvā aizvadījis vienu spēli - pagājušajā piektdienā pret "Ventspili", kurā tika piedzīvots zaudējums ar 91:94. Sandis savā debijas spēlē VEF sastāvā atzīmējās ar deviņiem punktiem, bet jāuzsver, ka tā bija viņa pirmā spēle pēc vairāku mēnešu atlabšanas no pleca savainojuma, kas tika gūts augustā Latvijas izlases sastāvā. Jādomā, ka ar katru nākamo spēli Sanda Valtera sniegums uzlabosies.

Pēc dažādu avotu informācijas VEF joprojām meklē pastiprinājumu centra pozīcijā, bet pagaidām nekas konkrēts nav atrasts. Iespējams, jau tuvākajā laikā Valdis Valters sagaidīs kādu pastiprinājumu garajā galā. Interesanti, ka VEF šodienas pretinieki "Liepājas Lauvas" decembra beigās sastāvam piesaistīja saspēles vadītāju Edgaru Jeromanovu, kurš pirms tam pāris gadus spēlējis tieši šajā Rīgas komandā un bija tās kapteinis. Tieši Jeromanovam varētu izvērsties saistošs duelis ar pretinieku saspēles vadītāju Aleksu Renfro.

Spēles sākums Rīgas Olimpiskajā sporta centrā gaidāms pulksten 19:30. Tiem basketbola faniem, kam nebūs iespēja šo maču apmeklēt klātienē, Sportacentrs.com piedāvās tiešo translāciju.

VEF reklāma šī vakara spēlei

Otra spēle šodien sāksies par 45 minūtēm ātrāk. Raita Grafa pārstāvētais Šauļu klubs uzņems "Valmieras" komandu. Sestdien valmierieši guva dramatisku uzvaru LBL, tāpēc šodien lūkos turpināt veiksmīgo sniegumu un mēģinās pārvest uzvaru no Lietuvas. Samērā nesen "Valmierai" pievienojās centrs Kaspars Cipruss, kurš šovakar aizvadīs savu trešo spēli Vidzemes komandas sastāvā. Redzēsim, kā šovakar noslēgsies divu Latvijas centru spēkošanās - Kaspars Cipruss pret Raiti Grafu.

Izmantotie resursi:
bbl.net

  +6 [+] [-]

, 2010-01-26 14:54, pirms 14 gadiem
V(alter)EF kārtējais... ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BookiesNightmare

  +7 [+] [-]

, 2010-01-26 15:10, pirms 14 gadiem
BookiesNightmare rakstīja: Valmiera pie Grafa ciemojoties alu dzers un p***īs viņa beibi??
nekadigi nevaru saprast, kur tadi stulbeni rodas? man liekas, ka pirms registresanas SC vajadzetu visiem veikt IQ testa parbaudi, ka ari tie, kuri nav pilngadigi, sanemt vecaku parakstitu atlauju, ka berns ir psihiski vesels un atbild par saviem komentariem u.c darbibam SC.
Slēpts komentārs: mrdeeds

  +6 [+] [-]

, 2010-01-26 15:51, pirms 14 gadiem
Vareetu LL panjemt VEFu

  +1 [+] [-]

, 2010-01-26 16:31, pirms 14 gadiem
BookiesNightmare rakstīja: Valmiera pie Grafa ciemojoties alu dzers un p***īs viņa beibi??
sita pateikt, njaa

     [+] [-]

, 2010-01-26 18:15, pirms 14 gadiem
Vinnēs Lauvas un .... neticas, ka Valmiera izbraukumā paņems, bet tomēr ceru! Par KURZEMI!

     [+] [-]

, 2010-01-26 18:22, pirms 14 gadiem
Par labu basketbolu šodien bet VEFa reklāma gan man nepatīk.

     [+] [-]

, 2010-01-26 19:15, pirms 14 gadiem
izskatas, ka valmierai bus smags zagis