Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

V.Valters: "Likām uzsvaru uz aizsardzību, tas atmaksājās"

Jānis Celmiņš

V.Valters: "Likām uzsvaru uz aizsardzību, tas atmaksājās"
Valdis Valters
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f64

Pēc kārtējās MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēles starp "VEF Rīga" un "Liepājas Lauvas" komandām iespaidos par maču dalījās abu komandu galvenie treneri, attiecīgi Valdis Valters un Armands Misus.

Jau ziņojām, ka Rīgas VEF basketbolisti otrdien MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēlē Rīgas VEF ar rezultātu 67:64 savā laukumā pārspēja allaž sīvo pretinieku "Liepājas Lauvas". Pēc spēles iespaidos par maču dalījās abu komandu galvenie treneri, attiecīgi Valdis Valters un Armands Misus.

"VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters: "Spēle bija ļoti grūta. Esam nonākuši tādā kā psiholoģiskā nepārliecinātības bedrē, kurai jācenšas tikt pāri. Jāprot tikt galā arī ar smagākiem periodiem. Metienu procents šodien bija katastrofāls. Lielāko uzsvaru šodien likām uz aizsardzību un uzskatu, ka tas bija pareizais lēmums. Arī pēdējās spēles sekundēs komanda ļoti labi nospēlēja aizsardzībā, liepājnieku metieni tomēr bija ļoti samocīti un tas ir mūsu aizsardzības nopelns. Patīkami, ka komanda šodien prata uzvarēt galotni. Tikai šādās spēlēs varam gūt nepieciešamo rūdījumu."

Tāpat "VEF Rīga" treneris pastāstīja, ka komanda šobrīd strādā ļoti smagi. "Šobrīd komanda daudz trenējas, pavasaris būs ļoti grūts un mēs tam gatavojamies šobrīd. Vakar bija divi smagi treniņi, šodien no rīta viens. Šobrīd ir īstais laiks, lai pagatavotos izšķirošajām spēlēm pavasarī."

Komandu jau tuvākajā laikā varētu papildināt jauns spēlētājs. "Jau tuvākajā laikā komandā varētu ierasties jauns papildinājums. Tāpat jau pēc divām nedēļām laukumā būtu jāatgriežas Jahovičam, kurš šodien izgāja medicīnskās pārbaudes un izskatās, ka beidzot varēs atgriezties laukumā. Arī Sandis noteikti atgūs arvien labāku formu."

"Liepājas Lauvas" galvenais treneris Armands Misus: "Spēle bija ļoti interesanta un ļoti smaga. Kā pēdējā laikā ierasts, iesākām slikti. Spējām pievilkt un galotnē arī mums bija varianti. Šodien pievīla trīspunktu metienu precizitāte. Cīņu vēl grūtāku padarīja piezīmju nasta vadošajiem spēlētājiem. Galotnē mums bija iespējas uzvarēt, bet metieni lidoja grozam secen."

Liepājas kluba treneris atklāja lietas, kas komandā pamainījušās pēc Edgara Jeromanova pievienošanās komandai. "Edgars ir izteikts pirmais numurs, viņš tomēr labāk tiek galā ar saspēles vadīšanu. Kad viņš ir laukumā, spēle ir krietni saturīgāka. Vairis Pusaudzis tomēr nav saimnieks laukumā. Pret savu bijušo komandu viņš šodien tik labi nenospēlēja. Viņa bijušais treneris (Valters) tmēr zina viņa stiprās un vājās vietas."

     [+] [-]

, 2010-01-26 22:38, pirms 14 gadiem
Bet bish uzbrukums pietruka! Bet par to sikak vari pastastit pljuteri ar prieku palasishu!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-26 22:39, pirms 14 gadiem
Nu var staigāt ar paceltu galvu.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-26 22:41, pirms 14 gadiem
savādak jau nemaz nevarēja but , ka vien uzvara, ja butu zaudejums, tas jau butu apkaunojums komandai !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-27 10:19, pirms 14 gadiem
Nu tagad viss štokos ,bet varēja būt arī savādāk ,liepāja pati vainīga ,pašus pēdējos metienus aizmeta garām.